Odesláno 12. září 2022 2 roky - Problém s přihlášením, kdy se dostanu na tuhle obrazovku a dál se nic nedá dělat. (250) - Přišla mi od vás sms že potřebujete OKU našel jsem ale nevím kde jej zadat, když přihlásit se nemohu. - USB stick s simkou už mi přišel, nainstalovalo se vše jak mělo jen to požaduje přihlášení o kterém zatím nic nevím. - RED DATA+, 10 Gb s USB modemem
Odesláno 12. září 2022 2 roky Na takovouhle nejasnou otázku se nedá nějak moc reagovat, takže si zavolej na technickou podporu 800770077 a tam to s tebou vyřeší. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 14. září 2022 2 roky Centrum péče @Despair Pěkný den, píšete o tom, že nám máte dodat OKU. Takže hádám, že své číslo přenášíte a ještě není aktivní v naší síti. V tom případě je potřeba nám zavolat na 800777777 a přenosový kód nahlásit operátorovi, protože dokud nebudete mít aktivní služby, do samoobsluhy se nepřihlásíte. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.