Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

@Liberal Nejprve bych zkusil ten modem restartovat chvilkovým odpojením od elektrického napájení,

minulý týden jsem měl ještě větší chybovost a po restartu se to uklidnilo.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Modem jsem restarotoval 14.9 naposledy - hodnoty co jsem posílal byli od té doby, ale zkusil jsem restert znovu. MAC adresu jsem také zaslal.

Odesláno

Potvrzuji stejné problémy, především večer. Po změně DNS z Vodafone na Google běhá naprosto bez problému.

Odesláno

taky jsem to pozoroval, vecer se stranky nacitaly neuveritelne dlouho, ping a rychlost byla ok, nekolik restaru modemu nepomohlo, zmenil jse dns na cloudflare a zatim dobre

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

U mě to vypadá také lepší po změně DNS (možná shoda náhod, to se uvidí), to by mě po těch letech u Karneval, UPC ani nenapadlo. Nemůžu si pomoci, ale z různých stran slýchám problémy až po změně na VF. Nyní už vím že vůbec nehraje roli rychlost, ale spíš celková stabilita připojení, protože i když internet sotva běžel stejně měřák vykazoval standartní hodnoty.

Upraveno uživatelem Drejkys

Odesláno

Tak jsem to dva dny zkoušel a zpomalení jsem nepozoroval a pak jsem našel, že jsem měl nastaveny DNS Cloud9 🤦‍♂️

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Mi osobne to na UPC bussines v praci prijdei pres den pomalejsi, ale tam si DNS nezmenim. 

Do ma mam v Routeru DNS zmenene a budu se opakovat, kdyz reknu ze se mi to vickrat vyplatilo

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • po měsíci...
Odesláno

Nikdy jsem příliš nebyl příznivec laborování s DNS servery, dnes mě k tomu VF donutil. U rodičů přestal fungovat Bitdefender, nebyl schopen se přihlásit ke svému účtu. Po nastavení DNS na DNS Google se vše rozběhlo. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

Problém s VF DNS po změně jsem měl taky a jak už tu někteří psali použil jsem na začátku DNS od CloudF. a pak jsem si nainstaloval na Synology nasku linux UB 22 s Pihole a Adguard a problémy zmizeli. Za mě je lepší používat Adguard. Vyfiltruje provoz do sítě a občas se mu povede i reklamu odstranit. 

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague