Odesláno 19. září 2022 2 roky @Liberal Nejprve bych zkusil ten modem restartovat chvilkovým odpojením od elektrického napájení, minulý týden jsem měl ještě větší chybovost a po restartu se to uklidnilo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. září 2022 2 roky Modem jsem restarotoval 14.9 naposledy - hodnoty co jsem posílal byli od té doby, ale zkusil jsem restert znovu. MAC adresu jsem také zaslal.
Odesláno 19. září 2022 2 roky Ani bych se nedivil že můj problém bude to stejné viz. https://www.techforum.cz/topic/4017-technicolor-tc-7200-zkušenosti/?do=findComment&comment=457506 Nyní opět už asi 2 hodiny nepoužitelné připojení, ale zvláštní je že test rychlosti i ping je celkem ok na oko.
Odesláno 20. září 2022 2 roky Potvrzuji stejné problémy, především večer. Po změně DNS z Vodafone na Google běhá naprosto bez problému.
Odesláno 20. září 2022 2 roky taky jsem to pozoroval, vecer se stranky nacitaly neuveritelne dlouho, ping a rychlost byla ok, nekolik restaru modemu nepomohlo, zmenil jse dns na cloudflare a zatim dobre Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 21. září 2022 2 roky U mě to vypadá také lepší po změně DNS (možná shoda náhod, to se uvidí), to by mě po těch letech u Karneval, UPC ani nenapadlo. Nemůžu si pomoci, ale z různých stran slýchám problémy až po změně na VF. Nyní už vím že vůbec nehraje roli rychlost, ale spíš celková stabilita připojení, protože i když internet sotva běžel stejně měřák vykazoval standartní hodnoty. Upraveno 21. září 2022 2 roky uživatelem Drejkys
Odesláno 21. září 2022 2 roky Tak jsem to dva dny zkoušel a zpomalení jsem nepozoroval a pak jsem našel, že jsem měl nastaveny DNS Cloud9 🤦♂️ Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. září 2022 2 roky Mi osobne to na UPC bussines v praci prijdei pres den pomalejsi, ale tam si DNS nezmenim. Do ma mam v Routeru DNS zmenene a budu se opakovat, kdyz reknu ze se mi to vickrat vyplatilo Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 14. listopadu 2022 2 roky Nikdy jsem příliš nebyl příznivec laborování s DNS servery, dnes mě k tomu VF donutil. U rodičů přestal fungovat Bitdefender, nebyl schopen se přihlásit ke svému účtu. Po nastavení DNS na DNS Google se vše rozběhlo. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 16. listopadu 2022 2 roky Problém s VF DNS po změně jsem měl taky a jak už tu někteří psali použil jsem na začátku DNS od CloudF. a pak jsem si nainstaloval na Synology nasku linux UB 22 s Pihole a Adguard a problémy zmizeli. Za mě je lepší používat Adguard. Vyfiltruje provoz do sítě a občas se mu povede i reklamu odstranit.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.