Odesláno 16. ledna 2023 2 roky Centrum péče @dominik1Pěkné dopoledne, kontaktujte nás prosím na lince 800 77 00 77 (volba v menu 2) nebo na lince 800 77 77 31. Kolegové mají nástroje pro provedení důkladné analýzy připojení a pokud se jim vše nepodaří v průběhu hovoru vyřešit, naplánují s vámi rovnou výjezd servisního technika. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 16. ledna 2023 2 roky dokaže prosim mne někdo říct jestli je vše ok podle tychto hodnot : :?
Odesláno 16. ledna 2023 2 roky Z toho, co jde vidět, tak spíše ano. Nevidíme upload, čas od posledního restartu... Ideální by bylo znát MAC adresu modemu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. ledna 2023 2 roky Vše vypadá OK 🙂 Jediný problémy by mohly být ty T3 timeouty, kdy může dropnout internet, než se obnoví spojení s CMTS. Co je způsobuje nevím, sám je mám na modemu také. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. ledna 2023 2 roky o Tx timeoutech si můžete přečíst zde: https://www.speedguide.net/faq/docsis-t1-t2-t3-t4-timeout-errors-515 Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 16. ledna 2023 2 roky Ale u T3, dle popisu, by to musel být signálový problém. A ten já doma nemám, T3 se objevuje nepravidelně, většinou to poznám tak, že probíhá reconect LogMeIn, Citrix či VPN. Jinak si toho nevšimnu (možná ještě u CS:GO). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.