Odesláno 2. prosince 2017 7 let Ahoj, prosim při pouziti IE11 se nacitaji hrozne pomalu všechny stranky Idnes ( občas rychle) , ma někdo stejny problém?? při pouziti chromu je to OK vse ostatní jede Ok i stahovani Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 2. prosince 2017 7 let Taky mě to tak funguje, mám podezření, že to způsobuje AdBlock Plus. Premium - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 10
Odesláno 3. prosince 2017 7 let Autor no tak od včerejška to dela i blesk.cz, zajimave je ze to u w7 32b nedela ani s Adblokem, a u 64b dela i bez neho, u toho blesku uplne IE zatuhava.. Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 3. prosince 2017 7 let také podezřívám AdBlock, který poslední dobou i stránky iDnesu "rozsype" - - - - Praha
Odesláno 3. prosince 2017 7 let Mně stránky idnes občas rozsype taky uBlock Origin. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 3. prosince 2017 7 let Autor tak overeno, dela to i na NTB s w10 bez adblocku Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.