Odesláno 17. září 2022 2 roky jako bývalý zaměstnanec si pamatuji, že se SMS dali ovlivnit bud že chodí pouze nonstop, nebo 8-20 hodin 😄 a to ještě s výberem zda s víkendem těch 8-20 hodin nebo bez víkendu 😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 17. září 2022 2 roky @Jurda Vodafone má nějakou povinnost posílat SMS v denních hodinách a naopak zákaz je posílat v noci? Co když někdo ze zákazníků dělá pravidelně na noční směny a takto mu to vyhovuje? Nebo u těch statisíců zákazníků se bude individualizovat kdo kdy chce něco poslat? Asi sotva, že. Takže kdo má problém s nočním doručováním, nechť si oznámení z VF vypne ve svém mobilu a je po problému. - - - - -
Odesláno 17. září 2022 2 roky Taky myslím že by to měl řešit spíš Vodafone, než blokovat nějaké SMS, těch lidí co dělá v noci bude určitě podstatně méně a určitě to není tak důležitá zpráva, aby musela chodit v noci, takže by bylo fajn mít v Můj Vodafone možnost nastavit si kdy ty zprávy mají chodit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. září 2022 2 roky Mně třeba zprávy od Kaktusu (T-Mobile) o obnově balíčku taky chodí v noci nebo časně ráno, to skutečně není jenom případ VF. A pochopitelně ani u Kaktusu si nějakou dobu zasílání informačních SMS nastavit nemůžu. Prostě oznámení o doručení mám v telefonu tiché (nikoliv blokované, to ani nejde u zpráv z krátkých čísel) a mám klid. - - - - -
Odesláno 17. září 2022 2 roky nebo si to v můj Vodafone vypněte úplně ty SMS, pokud je nechcete nabízí mi to změnit Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 17. září 2022 2 roky @kautskym A snažil jste se na ta zaškrtávací políčka kliknout? Pokud to uděláte tak zjistíte, že ty zprávy nelze vypnout. Ostatně máte tam přece napsánu větu "Tyto zprávy jsou automatické a nelze je vypnout". Ta zaškrtávací políčka jsou tam zřejmě "na okrasu", případně někoho můžou zmást. Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 17. září 2022 2 roky @mirijto jsem si nevšiml ale jak jsem také psal, zařídil jsem si na pobočce komunikační profil aby mě Vodafone psal a volal 8-20 hodin mimo víkendů a stále to funguje 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 19. září 2022 2 roky Centrum péče Pěkný den, rád bych tu upřesnil pár nepřesností: 1) Informační SMS o přijetí platby a vystaveném Vyúčtování se vypnout nedají. 2) Zprávu o přijetí platby posíláme ve chvíli, kdy platbu skutečně přijmeme, tedy bez ohledu na tzv. komunikační profil (preferovaný čas příjmu informačních zpráv). Zpětnou vazbu samozřejmě předáváme, nicméně v tuto chvíli se čas přijetí zprávy o připsání platby opravdu ovlivnit nedá. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.