Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

jako bývalý zaměstnanec si pamatuji, že se SMS dali ovlivnit bud že chodí pouze nonstop, nebo 8-20 hodin 😄

a to ještě s výberem zda s víkendem těch 8-20 hodin nebo bez víkendu 😄

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
@Jurda Vodafone má nějakou povinnost posílat SMS v denních hodinách a naopak zákaz je posílat v noci? Co když někdo ze zákazníků dělá pravidelně na noční směny a takto mu to vyhovuje? Nebo u těch statisíců zákazníků se bude individualizovat kdo kdy chce něco poslat? Asi sotva, že. Takže kdo má problém s nočním doručováním, nechť si oznámení z VF vypne ve svém mobilu a je po problému.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Taky myslím že by to měl řešit spíš Vodafone, než blokovat nějaké SMS, těch lidí co dělá v noci bude určitě podstatně méně a určitě to není tak důležitá zpráva, aby musela chodit v noci,

takže by bylo fajn mít v Můj Vodafone možnost nastavit si kdy ty zprávy mají chodit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Mně třeba zprávy od Kaktusu (T-Mobile) o obnově balíčku taky chodí v noci nebo časně ráno, to skutečně není jenom případ VF. A pochopitelně ani u Kaktusu si nějakou dobu zasílání informačních SMS nastavit nemůžu. Prostě oznámení o doručení mám v telefonu tiché (nikoliv blokované, to ani nejde u zpráv z krátkých čísel) a mám klid.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

nebo si to v můj Vodafone vypněte úplně ty SMS, pokud je nechcete image.thumb.png.595c126bdde24fe16e7019a5becf0e11.png

nabízí mi to změnit

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

@kautskym A snažil jste se na ta zaškrtávací políčka kliknout? Pokud to uděláte tak zjistíte, že ty zprávy nelze vypnout. Ostatně máte tam přece napsánu větu "Tyto zprávy jsou automatické a nelze je vypnout". Ta zaškrtávací políčka jsou tam zřejmě "na okrasu", případně někoho můžou zmást.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • TV Komplet
  • CA modul
  • Praha
Odesláno

@mirijto jsem si nevšiml

ale jak jsem také psal, zařídil jsem si na pobočce komunikační profil aby mě Vodafone psal a volal 8-20 hodin mimo víkendů a stále to funguje 🙂

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
  • Centrum péče

Pěkný den, rád bych tu upřesnil pár nepřesností:

1) Informační SMS o přijetí platby a vystaveném Vyúčtování se vypnout nedají. 

2) Zprávu o přijetí platby posíláme ve chvíli, kdy platbu skutečně přijmeme, tedy bez ohledu na tzv. komunikační profil (preferovaný čas příjmu informačních zpráv). 

Zpětnou vazbu samozřejmě předáváme, nicméně v tuto chvíli se čas přijetí zprávy o připsání platby opravdu ovlivnit nedá.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague