Odesláno 21. února 2022 3 roky To je divné, protože mně chodí SMS od VF s odesílatelem VODAFONE a můžu v Samsungu nastavit právě u tohoto odesílatele tzv. tiché oznámení, takže o příchozí SMS prakticky nevím (pokud se fyzicky nepodívám do doručených zpráv). - - - - -
Odesláno 21. února 2022 3 roky Pane Bože to snad není pravda. V jednom vlákně se lidi přestanou dívat na Primu kvůli tomu, že nejde přetáčet reklama a ve druhém zase přejdou k jinému operátorovi kvůli SMS od VF které jdou ale jinak ztlumit. Tady je fakt jinej gang. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 22. února 2022 3 roky @marek-81 Moc to řešíš, byl tady jeden, kterej myslím vyhrožoval odchodem při nepovolení platby přes SIPO. 😇 Ale teď vážně - každý má zkrátka jiné priority a dokáže si najít důvod, proč službu skutečně ukončit. Ono je to tak, že s migrací a dalšími vychytávkami od VF, vedoucími k nefunkčnosti některého zařízení nebo k obtížné funkčnosti některé ze služeb se pomalu v člověku sbírají negativní dojmy, až to jeden den praskne. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 22. února 2022 3 roky Pro Marek-81 - Lidé si za tyto služby platí nemalé peníze, proč by se nemohli ozvat s tím, s čím nejsou spokojeni?
Odesláno 24. února 2022 3 roky Centrum péče @Heiko Pěkný den, o jakou konkrétní SMS jde? Můžete sem prosím dát text (pokud obsahuje konkrétní data, můžete je vynechat). Protože u některých zpráv to můžeme ovlivnit, některé ale reagují na aktuální situaci a odchází okamžitě. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 17. září 2022 2 roky Dnes mi přišla SMS od Vodafone "Hezky den, dekujeme za vasi platbu ve vysi x Kc pro platce x (cislo platce xy), kterou jsme prijali 16.09.2022. Prehled Vyuctovani a plateb najdete v aplikaci Muj Vodafone na http://www.vodafone.cz/vyuctovani . Vas Vodafone". To by bylo vpořádku, kdyby SMS nepřišla v 02,09 hodin. Dá se nějak zabránit tomu, aby se to opakovalo?
Odesláno 17. září 2022 2 roky Ahoj, taky tento problém řeším. Jelikož už se tu to řešilo, odkážu tě na minulá témata, jelikož v Sobotu ti asi nikdo z Vodafonu neodpoví : https://www.techforum.cz/topic/61062-sms-zpráva-s-údaji-k-platbě/#comment-454530 a konec článku https://www.techforum.cz/topic/61318-platba-za-služby-vodafone/page/4/#comment-457455 Edit: Aha, nevsiml jsem si, ze toto neni nove tema 🤣 . No nevadi, snad ti odkazy k necemu budou. @Heiko Ahoj, nevim co mas za mobil, ale u me to jde. Viz screenshoty. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 17. září 2022 2 roky Děkuji za převedení vlákna, nezjistil jsem, že se to tu už řeší delší dobu - a marně. Převedení mobilu do tichého režímu není řešení. Je zajímavé, že u mé banky je možné si vybrat dobu pro zasílání zpráv.
Odesláno 17. září 2022 2 roky O žádné převedení mobilu do tichého režimu se nejedná, jde čistě o potlačení oznámení SMS z daného tel. čísla, tj. v tomto případě z krátkého čísla Vodafone. Já snad na to udělám nějaký videonávod, aby tady ten dotaz nebyl co týden :D - - - - -
Odesláno 17. září 2022 2 roky Tichý režim byla nadsázka, ale stejně jsem přesvědčen o tom, že - než tisíce zákazníků nutit k potlačení SMS - je lepší přesvědčit jednoho programátora, ať naučí robota slušnému chování.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.