Odesláno 17. září 2022 2 roky Více jak 14 dní nemám na TV (DVB-C s CAM) signál na frekvenci 610 MHz. (Film+, Film Europe....) lokalita Pardubice, Závodu Míru. Dnes kontrola kabelů, CAM, nové proladění TV vč. ručního zadání frekvence - nic. Okolní frekvence 602 a 618 MHz, stejně jako ostatní zbylé vykazují plnou úroveň signálu i kvality. Minulý týden probíhala dle zprávy od VF údržba v této lokalitě, proto řeším až teď. Na podporu s nahlášením výpadku se nelze dovolat, proto se táži zde ostatních Pardubáků i ostatních, zdali je u nich zmíněná frekvence funkční. Díky za info.
Odesláno 17. září 2022 2 roky Na zákaznickou linku se lze dovolat úplně normálně, akorát ne vždy i o víkendu, to tam bývá obvykle záznamník. Dle webového doporučení VF je nejlepší čas na volání mezi 10 a 16 hod. - - - - -
Odesláno 17. září 2022 2 roky Tipuji že tam bude rušení od DVB-T2 vysílače, z telekomunikační budovy Pardubice se dle webu vysílá na stejné frekvenci 610 MHz kanál 38, https://www.televizniweb.cz/regionalni-sit-8-ceske-radiokomunikace/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. září 2022 2 roky @tomus Díky za info a odkaz. Mrknul jsem na to. Věž, jak si pamatuji vysílala na 44./45. kanále, ale to bylo snad ještě za analogu, takže tu jsem nepodezříval. Je to ale možné , pokud by vysílání na 38. kanálu z TKB Pce spustili cca plus mínus k 1.9.2022. To by tak asi časově odpovídalo, kdy se ztratil signál v DVB-C. Před dotazem na Techfóru jsem podezříval Černou Horu a Krásné, odkud, dle zjištění, od roku 2020 na 38.kanále nevysílají V každém případě díky za odpověď. Ideální by bylo, pokud by se ozval někdo z Pardubic. edit: Nějak jsem snad "dotlačil" dotaz na VF, tak uvidíme, jestli odpoví. Upraveno 17. září 2022 2 roky uživatelem jabadabadooo
Odesláno 17. září 2022 2 roky Ale nevím jak moc je to aktuální, jestli ty informace tam jsou nakonec ještě platné, ale stejně si myslím že to bude rušením. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. září 2022 2 roky Zavolat, objednat výjezd technika na servis. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. září 2022 2 roky Někde jsem četl, že 38. kanál vysílá teď nově z Hoděšovic, RS8 DVB-T. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 18. září 2022 2 roky To by musel člověk bydlet na dohled od vysílače, aby mu tento zlikvidoval signál kabelovky. Jedině by domovní rozvody od VF zásuvky k TV byly dělané prádelní (účastnickou) šňůrou v rámci home-bastlení - pak ano, problémy jsou reálné. Ovšem v takovém případě by byl výjezd technika placený. - - - - -
Odesláno 29. října 2022 2 roky Tomus má pravdu s rušením 38. kanálu z TKB Pce. A.S. má pravdu, ač si to sám nemyslel a blbě plácnul. Ano, bydlím cca 200m od vysílače. Z lodžie se na něj dívám. Již je tma, zítra přiložím foto...
Odesláno 29. října 2022 2 roky Tak zkus odpojit od televizoru anténní kabel a místo něho tam strčit kousek drátu, do té středové zdířky a zkusit přeladit pásmo kolik toho chytneš ze vzduchu a na jakých frekvencích. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.