Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Více jak 14 dní nemám na TV (DVB-C s CAM) signál na frekvenci 610 MHz. (Film+, Film Europe....) lokalita Pardubice, Závodu Míru.

Dnes kontrola kabelů, CAM, nové proladění TV vč. ručního zadání frekvence - nic. Okolní frekvence 602 a 618 MHz, stejně jako ostatní zbylé vykazují plnou úroveň signálu i kvality.

Minulý týden probíhala dle zprávy od VF údržba v této lokalitě, proto řeším až teď.

Na podporu s nahlášením výpadku se nelze dovolat, proto se táži zde ostatních Pardubáků i ostatních, zdali je u nich zmíněná frekvence funkční.

Díky za info.

Odesláno
Na zákaznickou linku se lze dovolat úplně normálně, akorát ne vždy i o víkendu, to tam bývá obvykle záznamník. Dle webového doporučení VF je nejlepší čas na volání mezi 10 a 16 hod.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

@tomus

Díky za info a odkaz. Mrknul jsem na to. Věž, jak si pamatuji vysílala na 44./45. kanále, ale to bylo snad ještě za analogu, takže tu jsem nepodezříval.

Je to ale možné , pokud by  vysílání na 38. kanálu z TKB Pce spustili cca plus mínus k 1.9.2022. To by tak asi časově odpovídalo, kdy se ztratil signál v DVB-C.

Před dotazem na Techfóru  jsem podezříval Černou Horu a Krásné, odkud, dle zjištění, od roku 2020 na 38.kanále nevysílají

V každém případě díky za odpověď.

Ideální by bylo, pokud by se ozval někdo z Pardubic.

edit: Nějak jsem snad "dotlačil" dotaz na VF, tak uvidíme, jestli odpoví.

Upraveno uživatelem jabadabadooo

Odesláno

Ale nevím jak moc je to aktuální, jestli ty informace tam jsou nakonec ještě platné, ale stejně si myslím že to bude rušením.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Slamb změnil název na Frekvence 610MHz Pardubice - není signál
Odesláno

Někde jsem četl, že 38. kanál vysílá teď nově z Hoděšovic, RS8 DVB-T.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno
To by musel člověk bydlet na dohled od vysílače, aby mu tento zlikvidoval signál kabelovky. Jedině by domovní rozvody od VF zásuvky k TV byly dělané prádelní (účastnickou) šňůrou v rámci home-bastlení - pak ano, problémy jsou reálné. Ovšem v takovém případě by byl výjezd technika placený.
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • po měsíci...
Odesláno

2008947012_Snmekobrazovky2022-10-29212101.jpg.d5f0b731b857e63116a0e0502e82f463.jpg

Tomus má pravdu s rušením 38. kanálu z TKB Pce.

A.S. má pravdu, ač si to sám nemyslel a blbě plácnul.

Ano, bydlím cca 200m od vysílače. Z lodžie se na něj dívám.

Již je tma, zítra přiložím foto...

Odesláno

Tak zkus odpojit od televizoru anténní kabel a místo něho tam strčit kousek drátu, do té středové zdířky a zkusit přeladit pásmo kolik toho chytneš ze vzduchu a na jakých frekvencích.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague