Odesláno 6. října 2022 2 roky Dobry den, poslal jsem Vam email cislo: 1391138. Upraveno 6. října 2022 2 roky uživatelem Rekbu
Odesláno 6. října 2022 2 roky Dobry den, poslal jsem Vam email na toto tema s cislem 1396736. Predem dekuju za pomoc 😊
Odesláno 7. října 2022 2 roky Dobrý den, já vám neposlal nic. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 7. října 2022 2 roky Centrum péče @Rekbu @Bambino Hezký den, tyto zprávy jsme už vyřešili. Nemusíte nám psát číslo sem do fóra, pokud zprávu dostaneme a potvrdíme vám přijetí, tak vám samozřejmě odpovíme 🙂 Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 7. října 2022 2 roky před 5 hodinami, Medvěd napsal: Dobrý den, já vám neposlal nic. Admin ty dva příspěvky přesunul z vlákna o aktivaci SIM v zahraničí a tím pádem to úplně vytrhl z kontextu, takže kdo neví o co jde tak logicky nechápe, stejně jako já v první chvíli 🤔 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.