Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, pracovník Cetinu mi zprovoznil VF internet xDSL  100  cca před týdnem a vyzkoušel to na modemu od O2 s tím, že to je aktivované a rychlost je +- deklarovaných 100. Pak řekl, že stačí připojit modemrouter a pojede to, protože si to linka nastaví sama. No nenastavila. Včera jsem se pokoušel  nastavit modem router TP link Archer VR 2100 (V1), kontrolka internetu svítí červeně a stále se nemůžu propojit na internet . Aplikace Tether i stránka nastavení v PC mi stále říká upravte nastavení. Mohl by mi prosím někdo poskytnout podrobný návod na nastavení tohoto zařízení pro Vodafone. Děkuji předem. ZK

• Slamb změnil název na Nastavení VDSL modemu TP-Link Archer VR2100
Odesláno

image.png.40b944891a34ff8e9b80d2677a2557b1.png

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

@Marek-26 přesně , to jsem udělal screen. z té stránky 😄

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Viděl jsem až po odeslání 🙂 každopádně si myslím, že se celkově Centrum péče může tazateli hodit.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

to souhlasím 🙂

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Děkuji.

Zkoušel jsem to podle toho nastavení co uvádí VF v podpoře, ale některé údaje mi přišlo, že není kam doplnit/změnit. Jak přijdu domů pokusím se znovu pozorněji. 🙂

Odesláno

oni totiž všichni ostatní na síti Cetinu, kromě Vodafonu, tam mají uživatelské jméno adsl (případně vdsl, systém bere obojí) a bez hesla, to jen Vodafone má něco extra vf vf jinak se modem do sítě nepřihlásí.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

a nebo si koupit modem přímo od Vodafone ten je přednastaven 🙂

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Ještě jednou díky všem.  Už to funguje. 

Vyřešila to aktualizace software. ... Školácká chyba po resetu routeru. 🙂

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague