Odesláno 17. října 2022 2 roky Dobrý den, mám dotaz na funkčnost duálních katet. Dostal jsem od Vodafone duplicitní pár sim karet, číslo 1 a 2. Ztratil jsem telefon s kartou č.1 a tak jsem začal používat č.2. Jelikož jsem na delší dobu v daleké cizině, poprosil jsem kamaráda, aby mi přivezl nový "aktivovaný" pár sim karet. Starou sim č.2 jsem použil jen jednou pro aktivaci bankovních aplikaci, a už ji nepoužívám s tím, že jsem čekal, až mi kamarád přiveze nový pár aktivovaných karet. Moje otázka: Když kamarád vyzvednul nový pár sim karet, jejich aktivace zablokovala funkčnost karty č.2 z předchozího páru? (nezkoušel jsem to ještě) Pokud je stará sim č.2 ještě funkční, mohu ji používat aniž bych narušil funkčnost nového páru sim karet ( a tedy mít v záloze další 2 sim karty)? Nebo aktivací nového páru sim karet automaticky přestala fungovat stará sim č.2 a hned mám přejít na č.1 z nového páru. Děkuji za objasnění
Odesláno 17. října 2022 2 roky Tím že aktivuješ nové SIM karty by ta stará měla přestat fungovat, klidně to vyzkoušej nic by se nemělo stát, hlavně ať kamarád aktivuje ty nové simky ještě v ČR, protože aktivace nové SIM v zahraničí je o dost složitější. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 18. října 2022 2 roky Centrum péče Dobrý den, @774982595, původní DvojSIMka bude fungovat do chvíle, než se aktivuje ta nová. Můžete jí používat tak dlouho, dokud bude fungovat, omezovat se kvůli tomu nijak nemusíte. - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.