Odesláno 18. října 2022 2 roky Dobrý den, před cca měsícem jsem uzavřel ke stávající smlouvě na Wi-Fi, 2 nové smlouvy na TV, a nové mob. číslo s neomezeným tarifem . Po dohodě s operátorem mi byla nabídnuta sleva 5 000 na telefon. Vybral jsem si tedy nový telefon . Domluvili jsme se i na splátkách s tím, že mi nový telefon bude doručen na adresu. Telefon zatím nedošel...
Odesláno 18. října 2022 2 roky A operátor na zákaznické lince VF ti na tento dotaz odpověděl co přesně? - - - - -
Odesláno 19. října 2022 2 roky Zkus zavolat do vodafonu, je potřeba to prošetřit. Řekni kdy přesně jsi volal, a oni to dohledají. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 19. října 2022 2 roky Centrum péče @Kulisin RobertPěkné odpoledne, kontaktujte nás prosím na lince *77 nebo 800 77 00 77, aby vám mohl operátor prověřit důvod, proč jste ještě telefon neobdržel. Případně nás můžete kontaktovat také přes kontaktní formulář https://tam.je/forum. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 20. října 2022 2 roky Řešení Linku jsem kontaktoval a bylo mi sděleno, že měli v systému označeno, že smlouva není dokončena a operátor mi to zapomněla sdělit., tzn. systémová chyba, což dost dobře nechápu když všechny služby už skoro měsíc používám 🙂. S omluvou slíbili že vše dají do pořádku, tak snad se telefonu dočkám.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.