Odesláno 18. října 2022 2 roky Ahoj, vypověděl jsem internet od Vodafonu, ale používám DVB-T z televizního koaxu z Vodafone zásuvky (je to bývalá STA). Bude mi DVB-T dál fungovat i po ukončení poskytování internetu, nebo hrozí, že tu zásuvku dřív nebo později někdo odpojí? 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 18. října 2022 2 roky Řešení Ahoj, fungovat dále ti rozhodně nebude. Po ukončení všech placených služeb se koax v rozvodnici vypojí (aspoň by to tak má být) Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 18. října 2022 2 roky Ano, pokud neodebíráte žádnou službu od Vodafone, tak ani DVB-T v kabelu nebude. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 20. října 2022 2 roky Autor To je nemilé, že se UPC předaly rozvody STA a bez placené služby je byt odpojený. Pokud mám ještě jiný internet od VF na jiné adrese, můžu získat Vodafone TV za 80 Kč/měsíc a nevzít si žádné zařízení, které bych musel mít v pronájmu? DVB-T mi stačí, většinu věcí stejně sleduju přes internet. 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 20. října 2022 2 roky Pokud to je tzv. přepojované STA, tak by se měl do vašeho přívodního koaxu vrátit signál ze společné antény a pojede vám televize odtud. Druhá varianta je, že v rámci smlouvy Vodafone x SVJ se dohodlo, že Vodafone bude zajišťovat televizní signál pro všechny v domě bez ohledu na to, jestli někdo má nebo nemá službu od Vodafone, potom by vás tedy nikdo odpojit neměl. Kdyby skutečně došlo k odpojení, tak bych se ozval a mělo by to jít vyřešit. - Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Praha
Odesláno 20. října 2022 2 roky @MekliCZ K jakékoliv službě je TV Basic automaticky. A u exUPC je vždy služba vázána na adresu, takže víme jak... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. října 2022 2 roky TV basic je pouze k tarifum internetu (pevný internet kabel), k VDSL nebo 4G LTE pevný internet k těmto tarifum TV basic není Upraveno 21. října 2022 2 roky uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 21. října 2022 2 roky Myšleno samozřejmě k jakékoliv DOCSIS službě. Až samozřejmě na pár vyjimek, jsou lokality, kde TV Basic v kabelu není šířena. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. října 2022 2 roky Pořád tady čtu o nějaké "TV Basic", ale nějak se mi nedaří o ní najít zmínku na stránkách nebo dokumentech ke stažení na webu Vodafonu. Jestli tím míníte "TV Start" šířenou v DVB-T po koaxu (https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/tv-start/), tak prosím uvádět správný název, jinak je to zbytečně matoucí. - - - - Praha
Odesláno 21. října 2022 2 roky Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.