Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den, 

Máte prosím někdo informace, kdy bude Vodafone přecházet na doscis 4.0? Současný upload 300/20 mb je velmi tristní při práci v cloudu.

U nás v domě udělat Cetin rozvody optiky, ale optický tarif od Vodafone 250/250 je brutálně drahý, konkurence nabízí skoro o polovinu levnější. Tak uvažuji, zda ještě chvíli počkat na rychlejší upload na koaxu nebo odejít ke konkurenci na optiku. 

Děkuji za odpovědi. 

Odesláno

Tak upgrade začal, ale bude to trvat. Vyměnit x stovek HW za x miliónů korun holt trvá. I kvůli lidským zdrojům. A co navýšení na 500/30 či 1000/50? To by nepomohlo? Každopádně doporučuji spočítat vše předem, třeba kolik bude stát TV atp.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Ohledně té optiky u Cetinu údajně tam jsou nějaké nevýhody. Má nějaké nevýhody proti internetu po koaxu a technologii doscis. Optika obecně by měla být výhodnější, jen u ceninu to má údajně nějaká mínus. 

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Štatl
Odesláno

napadá mě jediná - u gigabitu mají upload osekanej na polovinu 👎 ale oproti vodafonu je to pořád 10x rychleší 😐

já sem zvědavej na výsledky spolupráce s t-mobilem, o který se před časem mluvilo 🤔 a ve výsledku i s cetinem, protože ty sítě stavěj spolu s t-mobilem 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Ještě můžete zkusit firemní tarify, ty mají vyšší upload (ale i vyšší cenu).

• Kabel 300 Mb/s
  • -
  • -
  • TC7200
  • Ostrava
Odesláno

cetin se u nás nedohodl s T-M tak si natáhli optiku oba, takže tu mám 2x optiku a 2x kabel

500/500 za 349 de 😄

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

cetin že se nedohodnul s t-mobilem? 🤔 to je nějaký divný 🤨

jinak růžovej nabízí gigabit včetně modemu za 230 🤐

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Divný to je, ale musel jsem kvůli tomu zpřístupnit chodbu a viděl jsem jak to tahaj, tvrdil mi to technik. Nechápu, nikdy se jim ta investice nemůže vrátit. Sice pár nespokojenců v baráku už na optiku po migraci na Vodafone přeslo a i já se chystám, pokud Vodafone v dohledné době nepřijde s podporou Apple u VodafoneTV.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague