Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdar všem,

měnila se nějak rychlost na tarifu Neomezený Super? Po delší době jsem si pustil hotspot a pak jsem na to zapomněl a jel jsem dál a koukám, je tam úplně jiná rychlost (vyšší) nahoru i dolů. Nějaká akce změna? Nic jsem nenavyšoval, ani nevím jak bych to v apce udělal, i když to na webu píšou. Né, že by m to vadilo, naopak jsem překvapený. Mám to na IČO, ale tam by to vliv mít nemělo.

Utekla mi nějaká informace? (rychlost jsem měřil v apce i na webu).

Odesláno

@Jirmanlukasnic se neměnilo 🙂 

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
  • Centrum péče

@JirmanlukasPěkné odpoledne, podmínky tarifu jsme neměnili 🙂 Informace o svém tarifu najdete případně v Můj Vodafone, kde si vše můžete zkontrolovat. 

• Premium
  • Premium
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

Ono to bude asi podle vytížení sítě, ve špičce to jede dle podmínek, ale v hluché hodiny to jede až 9 10 x rychleji oběma směry, tedy alespoň u nás v Brně, což se občas může hodit, za to teda Vodouchu palec nahoru 👍

Odesláno

To je zvláštní, u mě to vždycky běží 10/10, ať je den nebo noc a ať jsem v Plzni, Praze, Brně nebo Ostravě. Neaktivoval sis nějak to zrychlení na 24 hodin?

• 4G LTE
  • -
  • -
  • Huawei B2368-66
  • JMK
Odesláno

No jo,  mobilní síť je sdílené médium, které nemá neomezenou kapacitu, takže rychlosti můžou být velmi variabilní. 

I proto operátoři musí nastavit cenu neomezených dat takovou, aby si je nekoupil každý 😀

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ne ne ani nevím, kde to v apce je.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague