Odesláno 22. října 2022 2 roky Zdar všem, měnila se nějak rychlost na tarifu Neomezený Super? Po delší době jsem si pustil hotspot a pak jsem na to zapomněl a jel jsem dál a koukám, je tam úplně jiná rychlost (vyšší) nahoru i dolů. Nějaká akce změna? Nic jsem nenavyšoval, ani nevím jak bych to v apce udělal, i když to na webu píšou. Né, že by m to vadilo, naopak jsem překvapený. Mám to na IČO, ale tam by to vliv mít nemělo. Utekla mi nějaká informace? (rychlost jsem měřil v apce i na webu).
Odesláno 22. října 2022 2 roky @Jirmanlukasnic se neměnilo 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 24. října 2022 2 roky Centrum péče @JirmanlukasPěkné odpoledne, podmínky tarifu jsme neměnili 🙂 Informace o svém tarifu najdete případně v Můj Vodafone, kde si vše můžete zkontrolovat. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 24. října 2022 2 roky Ono to bude asi podle vytížení sítě, ve špičce to jede dle podmínek, ale v hluché hodiny to jede až 9 10 x rychleji oběma směry, tedy alespoň u nás v Brně, což se občas může hodit, za to teda Vodouchu palec nahoru 👍
Odesláno 24. října 2022 2 roky To je zvláštní, u mě to vždycky běží 10/10, ať je den nebo noc a ať jsem v Plzni, Praze, Brně nebo Ostravě. Neaktivoval sis nějak to zrychlení na 24 hodin? 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK
Odesláno 25. října 2022 2 roky No jo, mobilní síť je sdílené médium, které nemá neomezenou kapacitu, takže rychlosti můžou být velmi variabilní. I proto operátoři musí nastavit cenu neomezených dat takovou, aby si je nekoupil každý 😀 Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.