Odesláno 9. listopadu 2022 2 roky Zdravím. Pokouším se dohledat na stránkách od Vodafone nějaké informace k pronájmu telefonu k pevné lince. Ani v ceníku a ni přímo na e-shopu jsem nic nenašel. Nějaká dobrá duše mi poradí? Mám službu Telefon 30 (přechod od UPC s pronajmutým telefonem, který přestal fungovat). Děkuji. Kabel 300 Mb/s Basic Komfort Cisco Brno
Odesláno 10. listopadu 2022 2 roky Centrum péče Hezký den, Jirko, pokud máte telefon pronajatý a přestal fungovat, ozvěte se nám na 800770077 a kolegové se s vámi domluví na návštěvě technika, který vám ho vymění. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 25. listopadu 2022 2 roky Autor Bohužel paní na telefonu nám řekla, že se někdo do dvou dnů ozve a již je to více jak týden a nikdo se neozval. Kabel 300 Mb/s Basic Komfort Cisco Brno
Odesláno 25. listopadu 2022 2 roky @jirkadoporučím si zajít na prodejnu, tak to vyřeší rychle já osobně jsem si koupil zařízení v datartu, zde posílám odkaz https://www.datart.cz/domaci-telefon-siemens-gigaset-a690-cerny-s30852-h2810-r601.html Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 25. listopadu 2022 2 roky Jsou 2 možnosti. Buď si nechal v rámci servisu nechat vyměnit pronajatý přístroj za bezdrátový za 10Kč měsíčně nebo si pořídit jakýkoliv vlastní. Zde se dle mě rozhodně vyplatí pronájem s nekonečnou zárukou za 10Kč měsíčně. Týden už je dost, jestli se během pondělí nikdo neozve a chcete servis na aktuálně pronajaté zařízení, tak se ozvěte zde, tzv. "pohoníme". Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 12. prosince 2022 2 roky Autor Tak už je vše přes týden v pořádku. Telefon vyměněný a v pronájmu tak jak to bylo. Děkuji za pomoc. Kabel 300 Mb/s Basic Komfort Cisco Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.