Odesláno 5. února 2023 2 roky Nejde jen o seznam používal jsem to i na hlavně na firemních poště . Přece nechci mít firemní komunikaci v mobilu !? To mne štve . Zatím nevím jak to vyřeším no uvidíme.
Odesláno 5. února 2023 2 roky Tuto službu by měl svým zákazníkům vždy zajišťovat pouze poskytovatel emailu, pokud je o ni samozřejmě zájem (ostatně jsou to jeho zákazníci, tak ať jim vyjde vstříc). A měl by už proto, že spousta lidí má virtuální operátory, kde žádná možnost notifikací přes SMS také nikdy nebyla. - - - - -
Odesláno 5. února 2023 2 roky Obávám se že hlavní starostí oparátorů je tok dat , málo dat špatně . Chápu je to jen byznys .
Odesláno 5. února 2023 2 roky Hlavně není důvod, aby se mobilní operátoři starali o nějaké emaily, se kterými nemají vůbec nic společného. To si opravdu musí řešit poskytovatel emailu ve vztahu ke svým zákazníkům. A jelikož SMS brány existují, tak není důvod, aby např. již zmiňovaný Seznam nějakou neprovozoval (navíc nejenom Seznam, ale i spousta dalších poskytovatelů emailu používá SMS na ověřování, tj. nějakou SMS bránu buď přímo mají, anebo využívají pro tyto účely třetí subjekt a neměl by tedy být problém implementovat i SMS notifikace z emailu). - - - - -
Odesláno 5. února 2023 2 roky před 3 hodinami, eljaro napsal: Přece nechci mít firemní komunikaci v mobilu !? Uz to ze si notifikujes prichozi email jako SMS, znamena ze tu komunikaci mas. Ja mam na firrmnim Teams nastaveno od kdy me ma nerusit a outlook mam potlaceny uplne Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 6. února 2023 2 roky před 18 hodinami, eljaro napsal: Nejde jen o seznam používal jsem to i na hlavně na firemních poště . Přece nechci mít firemní komunikaci v mobilu !? To mne štve . Zatím nevím jak to vyřeším no uvidíme. Můžeš mít firemní komunikaci na telefonu ve služebním profilu. Celý služební profil potom lze zapnout/vypnout podle potřeby. Taže tě nemusí otravovat o víkendu, na dovolené ... U větších firem to funguje. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 6. února 2023 2 roky T-Mobile podle slov jejich člověka na telefonu zatím rušení nezvažuje, ale tato myšlenka se opravdu nabízí, snad u nich zdravý rozum zvítězí. (Pokud mi moderátor neschválí ani tento příspěvek, budu aspoň vědět, kým je Adolf za své vazalství placen.)
Odesláno 6. února 2023 2 roky Seznam zjevně nějaké sms řešení má, když při registraci prudí s potvrzovací sms.... Bez mobilu si dnes neregistrujete novou schránku.... Takže může toto sms řešení nabízet i k účelu zasílání notifikací o novém mailu. Jak už jsem psal, můžete využít i zahraniční placené služby. A nebo změňte operátora - Vodafone určitě bude hodně nešťastný když kvůli vypnutí této služby přijde o 200 zákazníků, co navíc měli průměrné ARPU 200 Kč 😆 Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 8. února 2023 2 roky No, pokud se Vodafonu vyplatí rušit službu s nižšími náklady na správu, pak asi i pár stovek tisíc ročně řeší. Seznam bránu využívá, jen aby protlačil ten gg paskvil (2FA), který opět snižuje bezpečnost, protože stačí jen ukrást a odblokovat SIM (pokud je vůbec PINem krytá), abyste získali přístup ke všem takto "zabezpečeným" účtům pomocí "zapomenutého" hesla. V důsledku si nezřídíte email, nemáte-li telefon. Upraveno 8. února 2023 2 roky uživatelem MarekM SMS -> SIM
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.