Odesláno 24. listopadu 2022 2 roky Ahoj. Máte někdo zkušenosti s Vodafone a terminátorem u VDSL intenretu? Budu nejspíš pomáhat řešit, není to u mě, tak nemám úplně zkušenost jak to chodí. Internet bude psaný na firmu 100/10. Dají nám Terminátor? Nebo jsme odkázání na VDSL modem? Jinak musím modem přepnout do bridge. Za ním bude UniFi Dream Machine SE. Má někdo zkušenost s nastavením pro terminátor? Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 24. listopadu 2022 2 roky Pokud vím, tak Vodafone Terminator od Cetinu neumí. * Takže dočetl jsem se, že to umí pouze u OneNETu, takže záleží. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 24. listopadu 2022 2 roky Autor Tady je to na rozvodech cetinu, s "vystrcenym" d-slamem. Ale uz nam taky potvrdili, ze terminator nedostaneme, pouze modem. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 24. listopadu 2022 2 roky terminátor se dává akorát na bonding, ale můžeš si "terminátor" alias zyxel normálně koupit - - - - Praha
Odesláno 24. listopadu 2022 2 roky Zyxel VMG4005-B50A Např. zde: https://www.czc.cz/zyxel-vmg4005-b50a/318042/produkt Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 24. listopadu 2022 2 roky Terminátor jako takový umí, otázka je samozřejmě bonding, kdy je to opravdu jen u OneNetu, u běžných "domácích" přípojek poskytován není. Terminátor bez bondingu zas tak extrémně dobré zařízení prý není a dají se sehnat zařízení s lepšími parametry nebo stejnými za nižší cenu. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 24. listopadu 2022 2 roky Autor Bonding tam nebude. Jen se resil terminator, ktery Cetin dodava zdarma. BF ho nedava, leda si ho poridit. Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 24. listopadu 2022 2 roky Prošel bych i jiná fóra, kde poradí s nejvhodnějším zařízením. Jak píšu, četl jsem, že Terminator v případě, že není bonding není až tak výhodná koupě. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.