Odesláno 27. listopadu 2022 v 09:0827. lis 2022 Zdravím a potrebujem poradiť akú značku a model STB kompatibilný pre monitor k PC mám kúpiť 🤔 ? Aktuálne mám v prenájme CA modul + dekódovaciu kartu od UPC a monitor k PC už doslúžil LG ☹️. UPC box nechcem pre mnohé muchy a nahrávať obsah nepotrebujem. Postačí dáky externý pre HDMI na dekódovanie 🤔 ? Ďakujem a moc sa nevyznám 🙁 - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 27. listopadu 2022 v 09:3627. lis 2022 Autor Monitor nemá slot na kartu Pre pochopenie mám monitor 27 palcová uhlopriečka a nechcem kupovať nový čo bude k PC až tak veľký a tým pádom nebude mať funkciu TV a slot na Ca modul 🤔. Tak som sa rozhodol radšej zvlášť kúpiť STB do ktorého dám dekódovaciu kartu a chcem vedieť či sa oplatí od UPC zobrať STB o ktorom vieme že je po technickej stránke s doby kamennej, alebo mám na výber aj niečo lepšie a pritom nemusí mať funkciu nahrávania 🤷. Je aj taká možnosť mať v PC plnohodnotnú TV od UPC , alebo je riešenie kúpiť monitor (malý výber) čo má aj funkciu TV a aj slot na dekódovanie signálu 🤔 ? - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 27. listopadu 2022 v 10:0027. lis 2022 Zalezi jak moc si narocny na monitor(hry? vic nez 100Hz? atd)... Jinak nejschudnejsi reseni mas pres... Upraveno 27. listopadu 2022 v 10:0027. lis 2022 uživatelem pan Novak - - - CI O-va
Odesláno 27. listopadu 2022 v 10:1527. lis 2022 Autor Tak to žiaľ neviem, nie je to pre mňa a môj brat chce kúpiť nový monitor k PC čo nemá slot a funkciu TV a pritom chce naďalej občas využívať aj na sledovanie TV 😆 ! Hry pokiaľ viem nehrá a PC skôr slúži na prácu a viem že dosť často má k monitoru napojený aj notebook , takže tak 🤷. Asi to nechám na neho nech si poradí sám a predsa má aj možnosť použitia Horizon GO 🤔 a tým pádom zrušenia prenájmu jedného CA modulu 😁 !!! Škoda že zmluva neumožňuje zo dňa na deň zrušenie zmluvy bez pokuty 🤷 . Chcel som vedieť či je aj možnosť kúpy monitora bez funkcie TV a aj do budúcna mať zvlášť možnosť občasného využitia ako TV 🤔 . Tak nič a ďakujem za ochotu ✌️ Inak čo brat pozeral cez alzu, tak rôzne STB sa pohybujú cenovo až do 300€ a áno majú rôzne funkcie aj nahrávanie atď, no zmätok pre technických amatérov 😉☝️ Ak sa rozhodne , tak to bude nakoniec znova pokus/omyl 😁 - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 27. listopadu 2022 v 10:4127. lis 2022 Co se týká STB, tak ten, co zvládá DVB-C a zároveň CI+ bude dražší jak ten monitor. Ať si koupí nový Chromecast a nainstaluje tam Horizon Go. Přes ten Chromecast pak může mít x aplikací, včetně VOD. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 27. listopadu 2022 v 10:4527. lis 2022 Řešení odzkoušený že funguje mám tento: https://www.tsbohemia.cz/amiko-hd-8265-_d303566.html?gclid=Cj0KCQiAsoycBhC6ARIsAPPbeLvq1boUk8CyxS3FJltpdpfKzrX8_RDQT2HB4M98ff2AojirbXzF8UYaAlmLEALw_wcB 1000 Mb/s - Klasik Vodafone station, 3 x CA modul Havířov, Podlesí
Odesláno 27. listopadu 2022 v 11:0427. lis 2022 Autor Ďakujem Ivan.p a to bude nakoniec možné riešenie 👍 - - TV Komfort CA modul Svätý Jur
Odesláno 27. listopadu 2022 v 11:1927. lis 2022 Nepoužívám ho, pokud by měl někdo zájem je volný k prodeji. 1000 Mb/s - Klasik Vodafone station, 3 x CA modul Havířov, Podlesí
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.