Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

@benassyGTjsou to hodinky za desítku. Koupit na vyzkoušení trochu luxus, ne?

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

Však i auto můžeš do 3 dnů vrátit a do 14ti dnů ho vyměnit.

Tak jakýpak copak... 

Navíc produkty z eshopu, 14 dní bez problémů, nebo jsi nikdy nic nevracel a vždy jsi vše koupil dobře napoprvé? 

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
  • Centrum péče

@JuriPěkný den, z naší strany oficiálně podporované nejsou, seznam podporovaných zařízení najdete na https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/vodafone-onenumber/onenumber-zarizeni/. Pokud by ale umožňovaly nahrát eSIM pomocí QR kódu, tak je šance, že to bude fungovat, z naší strany to neomezujeme.

Ještě jsem se díval na web Googlu a podle něj v Česku podpora není - viz https://support.google.com/googlepixelwatch/answer/12652073?hl=en&ref_topic=12652071&sjid=13375064552514214565-EU

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno

@Technikusvracel, ale natolik v minimálním počtu, že spíš nevracel 🙂 Resp. zpravidla nekupuji věci na zkoušku. Jediné co pamatuji, tak jsem vracel nevyužitý a nerozbalený držák na TV, jeden router ve stejném stavu a mobil, se kterým se tchýně nesžila. Vím, že na vracení zboží jsou zcela jiní kabrňáci. 

Ale s vracením máš pravdu a je dobře, že taková možnost existuje.  

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj, nevím, kam položit tenhle dotaz, snad sem...

Do kdy platí promoakce na 3 měsíce One Number zdarma?

Díky!

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
  • po měsících...
Odesláno

Dobrý den, prosím pěkně kdy už máte nové informace o tom kdy bude možné nahrát stejné číslo do LTE hodinek pixel watch? Děkuji.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Slaný
Odesláno
  • Centrum péče

Pěkný den, to je spíš dotaz na Google, nikoliv na nás. My žádné nové zprávy v tomto ohledu nemáme.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
  • po měsících...
Odesláno

Ja jsem to obesel tak,

ze v telefonu, kde je Apliakce Pixel watch nainstalovana

jsem vlozil SIMku jednoho z MNO/MVNO operatora, ktera je na seznamu podporovanych siti pro Pixel Watch

Appka videla ze tam je kompatibilni SIMka,

a nahral jsem pres ni do hodinek eSIM VF :)

(tohle fungovalo 2 roky zpatky .... na GA04304-GB, ktere manzelka pouziva doted)

skoda ze tyhle hodinky stale neumi SMS (bez telefonu a applikace) a maji jen jedno misto na eSIMku ....

SM-R885F kde mam take eSIM VF maji dve mista na eSIM a podporuji prijem/cteni/odesilani SMS

A v Huawei GLL-AL04 mam taky eSIM VF, taky jedno misto na eSIM a neni moznost prijimat/cist SMS :(

• -
  • -
  • -
  • -
  • Timbuktu

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 1

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague