Odesláno 2. prosince 2022 2 roky Dobrý den podporuje Xiaomi Mi TV Stick Aplikaci Vodafone TV? A podporuje aplikaci Vodafone TV Xiaomi Mi TV Box S? A podporuje aplikaci Vodafone TV Chromecast? A podporují zbytek Android TV Boxu ?
Odesláno 2. prosince 2022 2 roky Xiaomi mám doma a jelikož to je Android TV, tak norrmálně funguje. - - - CA modul OVA
Odesláno 2. prosince 2022 2 roky Google Chromecast s Android TV podporuje Vodafone TV, jinak tohle téma už se zde řešilo vícekrát takže zkus použít vyhledávání, myslím že jako hledané slovo stačí zadat třeba "Xiaomi" a jinak ne každý android box Vodafone TV podporuje, takže pozor na to. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 3. prosince 2022 2 roky podporu aplikaci Vodafone TV Xiaomi Mi TV Box S můžu potvrdit 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 4. prosince 2022 2 roky Chtěl bych přidat postřeh k Xiaomi tv stick mám tam ap a největší problém je jakmile chci přepínat nebo něco hledat zpátky to je peklo, seká se program co zrovna jede, a než to najde trvá to. Až se to nakonec povede přepnout tak už to funguje bez sekání. Tak nwm jestli ten stick nestíhá nebo kde je chyba. Fungoval by lépe nějaký výkonnější box? Dík
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.