retron Odesláno 27. prosince 2022 Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 když jsem se snažil v jiném vlákně vložit návod na Huawei z O2 stránek, také mi to zamítlo Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 27. prosince 2022 Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Test z domácího připojení - tak neprošlo, opět stejná chyba: Access denied Error 15 www.techforum.cz 2022-12-27 13:27:22 UTC What happened? This request was blocked by the security rules Your IP: 2a00:ca8:a1f:3b80:b12c:ccc:3fde:897f Spíše by mě zajímalo, na které straně je chyba - zda tady v tom Techforu a nebo u mého poskytovatele? Test https://mobilmania.zive.cz/clanky/dodatecny-vanocni-darek-o2-predplacena-datamanie-100-gb-za-300-kc-je-znovu-v-prodeji-jen-na-dva-tydny/sc-3-a-1356787 Aha, takže pokud použiju Edge, tak to projde. Pokud Operu, tak ne. Zajímavé - v Opeře nepoužívám žádnou VPN ani nějaké extra nastavení. 1 Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Raze29 Odesláno 27. prosince 2022 Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Díky za vaše postřehy a odpovědi, nicméně přes 5 hodin sleduji videa a hraji nějaké hry v prohlížeči a zatím se mi ztratilo 1,5GB takže to zase nežere až tolik jak píšete. Navíc to budu mít jen na práci, kde mi to bude žrát minimum. Akorát dnes zkouším jak moc to žere. Takže mi to vystačí což je fajn 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 27. prosince 2022 Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Třeba Růžový panter ve fullHD 1920x1080i ve stopáži 1:50 má 3,2 GB (podobně i další videa z TV vysílání). Takže koukat na 5 hod. video se spotřebou 1,5 GB znamená mazanici v rozlišení tak Video-CD 352x288, což musí být tedy fakt skvělý zážitek :D 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 27. prosince 2022 Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 no taky sem si řikal, že to nějak nevychází, ale píše 5 hodin videa a hry, což může bejt video na youtube a zbytek solitaire 🤔 hlavně že jí to vystačí a všichni sou spokojený 😊 já bych se asi nevešel 🤭 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSwamp Odesláno 27. prosince 2022 Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Moje měsíční spotřeba dat je také kolem 400 GB. Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 27. prosince 2022 Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 (upraveno) Online hry spotřebují málo, jenom cloud geforce now žere hodně, žere okolo 20 Mbps. Běžné online hraní to jsou kilobity Videa na ytb většinou jsou okolo 3 Mbps, stačí mít router co dělá grafy s 5 minutovým průměrem a hned vidíte. Upraveno 27. prosince 2022 uživatelem Ivo2003 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.