Odesláno 13. prosince 2022 2 roky Ahoj, máte někdo nějaké tipy/triky, jak resetovat o2 smartbox (1. gen), a používat ho jen jako router. Podobně jako u GPON u o2 ? Při přechodu kamaráda od o2dsl k Netboxu mi p. z retenčního říkal, jak múžu využívat smartbox i u Netboxu, tak by mne to zajímalo. Smartbox je splacený. Díky za rady. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 13. prosince 2022 2 roky nainstalovat aplikaci O2 smartbox, alespoň základně se do něj dostat aby šlo vygenerovat přístupové číslo do kompu jakmile se do něj dostaneš přes 10.0.1.138 z počítače máš napůl vyhráno, klepni configuration center na poslední kartě pod technician je trochu schované detailní nastavení wan, tam lze pak menit nastaveni VDSL, případně v tvém případě nastavit WAN port, pod prvni položkou WAN mode a samozřejmě připojit modem do červeného wan portu - - - - Praha
Odesláno 13. prosince 2022 2 roky Aplikace o2 start box nepůjde protože již nebude klient o2 to je přesně problém o kterém jsem psal ve vláknem musím pronajímat modem Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 14. prosince 2022 2 roky zde návod, úplně na konci: https://www.o2.cz/_pub/6/d1/15/561984_1358397_Full_Guide_v2.pdf ale proč by nešla, instaloval jsem takto zcela nový O2 Smartbox první generace na Vodafone VDSL linku, funguje doteď, skoro 4. rokem - - - - Praha
Odesláno 14. prosince 2022 2 roky Autor @kautskym Mýlíte se, v app o2 smartbox jsem se registroval pod smyšleným gmail účtem, a je to. Ve web. admin. modemu jsem si nastavil vše potřebné, a vše šlape. Akorát nelze použít jiný subnet než 10.0.... Upraveno 14. prosince 2022 2 roky uživatelem Daviddvbc Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.