Odesláno 28. prosince 2022 2 roky Normálně ten web funguje. Místo vypojování modemu zkus změnit DNS na Google 8.8.8.8 a dostaneš se tam taky. - - - - -
Odesláno 29. prosince 2022 2 roky Kdyby byl problém v DNS serveru, tak by to nejelo nikomu na Vodafone, to už spíš bude mít bloklou tu IP adresu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. prosince 2022 2 roky možná zdědil po někom bloklou IP adresu, někde jsem to tady tuším četl Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno
Odesláno 29. prosince 2022 2 roky před 19 hodinami, Adolf.Shitler napsal: Normálně ten web funguje. Místo vypojování modemu zkus změnit DNS na Google 8.8.8.8 a dostaneš se tam taky. To už jsem zkoušel a nic Nevíte někdo na jak dlouho je zapůjčení IP adresy u VDSL?
Odesláno 29. prosince 2022 2 roky Informaci o délce zapůjčení IP adresy bys měl najít v nastavení modemu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. prosince 2022 2 roky Nechal jsem 24 hodin vypnutý modem a už to funguje. Díky všem za pomoc.
Odesláno 29. prosince 2022 2 roky Podle logů IP adresu u tvých příspěvků opravdu vidím že se ti IP adresa změnila, takže ta původní zřejmě byla opravdu na tom serveru blokovaná. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.