Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Centrum péče
  • Řešení

Aplikaci jsme vydali právě dnes 🙂 Podporuje Apple TV se systémem tvOS 16.1 a novějším.

Článek: https://www.vodafone.cz/televizni-tipy/novinky/vodafone-tv-je-dostupna-i-v-apple-tv/

Informace v Centru péče: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/aplikace-vodafonetv-chytre-tv/

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno

děkujeme 🙂 

Staženo 😇🤩

17194884536346481404950540696584.jpg

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Hele, a prej že zázraky nejsou. No a teda rychlý je to jako kráva, kam se na to hrabe box 🙂

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Přesně, taky se mi zdá že i oproti Appce v Samsung TV je appka Apple TV rychlejší 

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

No ale to bych nebyl já abych neměl první problém - chyba UT1811, abych mohl sledovat, tak mám přestat sledovat na ostatních zařízeních. Je fakt, že jsem postupně obcházel AppleTV v baráku a tohle mi napsalo na třetí, ale přehrávala jen jedna - asi tedy to má nějaký delší timeout, než pozná, že klesl počet aktivních zařízení.

Jak je teď tedy nastavená politika na počet současně běžících streamů? Zatím jsem na limity nenarážel, ale teď už asi budu 🙂 

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno
  • Centrum péče

Popsané to najdete tady: https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/sledovani-televize/

V jednu chvíli je možné Vodafone TV sledovat maximálně na 4 set-top boxech, ve 2 aplikacích na mobilních telefonech, 2 aplikacích na tabletech, 2 aplikacích pro chytré TV, 2 Apple TV a ve 2 webových prohlížečích. Zároveň platí, že Vodafone TV můžete v jednu chvíli sledovat nejvýše na 6 zařízeních bez ohledu na to, o jaké zařízení se jedná. Jde o společný limit pro všechna podporovaná zařízení a systémy.

Upraveno uživatelem Ondra - Vodafone
Dodatečně zpřesněno

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno

Jasně, a aplikace pro AppleTV je zařazena do kategorie Chytrá televize a nebo tvoří samostatnou kategorii?

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno
  • Centrum péče

Je to samostatná kategorie (tedy až 2 Apple TV najednou bez ohledu na jiné chytré TV).

Upraveno uživatelem Ondra - Vodafone
Opravil jsem

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
Odesláno

Možná nějaký upgrade balíček na počet chytrých televizí by nebyl od věci 🙂

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno
  • Centrum péče

@CableGOdpověď jsem ještě dodatečně opravil - Apple TV má svou vlastní kategorii (max 2 Apple TV najednou) a limit je tedy zvlášť od ostatních chytrých TV.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague