Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý večer, 

chtela jsem se zeptat, jestli se dá nějak rozdělit telefonní čísla. Jinak.. s přítelem jsme se rozešli, obě čísla jsou na mně a ještě jsme si každý vzal telefon. Přítel je v insolvenci. 
Takže se chci zeptat, jestli je možné aby jsme si platili každý telefon zvlášť, nebo to vše zůstane jenom na mě. 

Děkuji

• Slamb změnil název na Rozdělení služeb na více účtů
Odesláno
  • Centrum péče

@XoxoPěkné ráno, bude se jednat o převod na jiného majitele. Postup najdete na našich stránkách zde: https://www.vodafone.cz/pece/muj-ucet-cislo/zmeny-na-uctu/prevod-na-jineho-majitele/. Po doručení formuláře vaši žádost o převod zodpovědnosti telefonního čísla kolegové zpracují nejpozději do 30 dnů. Je možné, že bude vyžadována bezpečností jistina, o tom bychom však nového majitele informovali.  O vyřízení či zamítnutí převodu vás budeme informovat SMS zprávou.

• Premium
  • Premium
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague