Odesláno 9. ledna 2023 2 roky Cetin oznámil, že od 3.4 bude na svých optických přípojkách nabízet tarify s rychlostí download 2Gbps a 1Gbps upload. Uvidíme, kdy to Vodafone promítne do své nabídky. https://www.cetin.cz/-/cetin-od-dubna-nabidne-novy-vysokorychlostni-tarif-pro-opticke-pripojky-2000-1000-mb-s Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 9. ledna 2023 2 roky Když jsem chtěl u Vodafonu přejít s internetem z DOCSISu na GPON, nebyl zájem. Musel jsem skončit a jít jinam. - - - - Praha
Odesláno 9. ledna 2023 2 roky By mě zajímalo, jak velký o to bude u home userů zájem. Drtivá většina na to nemá ani doma připravenou infrastrukturu, natož aby to využili. Spíše by mě zajímalo, zda Vodafone takový tarif zavede i u FTTH na své vlastní síti. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 9. ledna 2023 2 roky 2Gbps přes GPON je poměrně ambiciózní, vzhledem k tomu že downstream na GPON je 2,5Gbps sdílený pro 64 nebo 128 uživatelů. - Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Praha
Odesláno 9. ledna 2023 2 roky Poda nenabízí 2gbps už skoro rok. Nenabízí píšu schválně, protože sice spustili loni kampaň a psali to i na Lupě, tak poslední dobou to nijak aktivně nenabízí ani nepropagují, protože prý s tím mají nějaké problémy. Antik na Slovensku nabízí již 10Gbps symetrických. Ani ten gigabit většina lidí nevyužije. Ale na stránkách Vodafone to v sekci Jakou rychlost potřebuji vypadá, že je nutné mít alespoň stovky megabitů pro kvalitní poslech hudby. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 9. ledna 2023 2 roky Autor Já osobně si myslím, že vpodstatě každému stačí 100/100 Mbps, a cokoliv více je jen rezerva, a malá úspora času. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 9. ledna 2023 2 roky Kyslík prostě zase jenom marketingově mlží, možná pár userů tu rychlost dostane, ale drtivá většina bude dál smrdět na zvonkdrátech, kde je úspěch i 100/10, obvykle je to tak 50/5 nebo 20/2. O mobilním Kellnerově šneko-netu ani nemluvě, BTSky permanentně přetíženy a v exponovaných časech rychlosti sotva pár Mbps. Ukázka toho, jak to nemá vypadat. - - - - -
Odesláno 9. ledna 2023 2 roky zvonkodrát stabilních 107/25 ping 6ms na tarifu 100/20 od T-M, maximum linky dle technika 130, takže bondovaných 250 bez problémů - - - - Praha
Odesláno 9. ledna 2023 2 roky no ale smutný je, že tady pořád v tak velký míře vůbec nějaký dsl je 🤔 a vodafone už by se taky měl pochlapit a něco udělat s tim starym docsisem bez uploadu 😔 jo a cetin by se nad sebou měl taky zamyslet, gpon v roce 2023... stejně ty ont mají jenom gigový porty, takže na jednom zařízení se z toho víc jak obyčejnej gigabit nevymáčkne 🙄 prostě všechno špatný 😐 ale tak třeba se koncem roku přece jenom dočkáme nějakýho 5/5 Gb internetu 🤔 Před hodinou, Daviddvbc napsal: Já osobně si myslím, že vpodstatě každému stačí 100/100 Mbps, a cokoliv více je jen rezerva, a malá úspora času. aktuálně desetinásobná úspora času mi teda málo určitě nepřijde 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 9. ledna 2023 2 roky Autor @Slamb Já vím, ale přecejenom, když něco uploaduju někam, nebo stahuju, tak stejně ani nedosáhnu ani těch 100 Mbps, protože to mají přiškrcené. (např. ulož.to) ale i G drive Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.