Odesláno 13. ledna 2023 2 roky Dobrý den, mám dotaz ohledně toho jestli mám řešit to, že mám 50mbit/s smlouvu(6.25mb/s i 5.9mb/s by se ještě dalo) no a mám tu max 3.5 s tím že nikdo nestauhuje a cokoliv na internetu je vyplné i samotný router má max 40mbit ale to je max nebo jako jestli mám přejít spátky na 30mbit smlouvu protože za míň peněz stejné muziky 😄 protože jestli to je tím že ta linka víc nedá tak proč platit víc... nevím co je na těch info pravda
Odesláno 13. ledna 2023 2 roky tak můžeš se kouknout na mapu, jaká nejvyšší rychlost by měla bejt na konkrétní adrese dostupná https://zrychlujemecesko.cz/mapa-pokryti/ 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. ledna 2023 2 roky no 50 je tu max ale tu smlouvu mám spíš že jestli to mají jako že ta rychlost je AŽ 50 a doopravdická je 30-35 tak jaký je pak rozdíl už ? Upraveno 13. ledna 2023 2 roky uživatelem Ondras4620
Odesláno 13. ledna 2023 2 roky no pokud píšou 50, tak by mělo jít 50, někde je nějaká chyba 🤔 tak holt reklamace 🙂 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 13. ledna 2023 2 roky A když už kladeš takový dotaz tak si vyplň pořádně profil a správné jednotky, protože bez toho pak těžko usoudit přes jakou technologií si vlastně připojený, když je to od Cetinu tak předpokládám že DSL. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 13. ledna 2023 2 roky Běžně dostupná rychlost je rychlost, jejíž hodnotu může koncový uživatel předpokládat a reálně dosahovat v době, kdy danou službu používá. Hodnota běžně dostupné rychlosti odpovídá alespoň 60 % hodnoty rychlosti inzerované a je dostupná v 95 % času během jednoho kalendářního dne. Tohle říká ČTÚ. Takže bych zkusil reklamaci, třeba něco pošťourají a bude to lepší. Pokud ne, snížení není špatný nápad. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. ledna 2023 2 roky no tady už byl jednou problém s tím že tu byl kabel vadný a musel to přijet technik přepojit o 6 sloupů dál je možné že tam bude něco "narychlo" opravené a může to mít následny na plném rozsahu toho DSL
Odesláno 14. ledna 2023 2 roky 50 Mbit/s je 5,9 MB/s, ne 6,25. DSL sluzba "50" ma rozsah rychlosti cca 35-55 Mbit/s, podle toho, co zvladnou kabely. V tomhle pripade asi zvladnou jen tech 36 Mbit/s, coz je cca 4,3 MB/s. Mozna s lepsim modemem by zvladly vic. Downgrade na sluzbu s rychlosti 20 Mbit/s je samozrejme mozny, ale zaroven si tim omezite rychlost nahravani. Ja bych to nesnizoval. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.