Odesláno 27. ledna 2023 2 roky Dobrý den, 17.01.2023 jsem objednával předplacenou kartu 30 s doručením na adresu. Přišla mi jenom do mailu faktura a to bylo vše. Prosím o informaci kde je moje předplacená karta, protože už čekám 10 dní. Číslo objednávky: OBE2301170103
Odesláno 27. ledna 2023 2 roky Tady je jen diskusni formu. Doporuciji zavolat telefonicky na Vodafone Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 27. ledna 2023 2 roky Na podzim jsem tuto SIM kartu objednával také a přišla během dvou dnů. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. ledna 2023 2 roky před 1 hodinou, Tube napsal: Tady je jen diskusni formu. Doporuciji zavolat telefonicky na Vodafone Zkoušel jsem bez šance... proto píšu tady
Odesláno 27. ledna 2023 2 roky Tohle je sice diskuzní fórum uživatelů služeb Vodafone, ale podpora z centra péče Vodafone tady také funguje, tak snad se ti na to podívají, nebo zkus napsat na https://tam.je/forum Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. ledna 2023 2 roky Centrum péče Dobré odpoledne, @TomasK, omlouvám se vám za komplikace 😞 Poslal jsem dotaz kolegům do eShopu, prověřili to a zjistili, že náš systém objednávku technickou chybou stornoval. Platba už je zadaná k vrácení. V tomhle případě je potřeba založit objednávku znovu. Nebo mi sem jen dejte vědět a kolegové to zpracují znovu s tím, že vám to pošlou na dobírku 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 27. ledna 2023 2 roky Centrum péče @TomasK Objednávku jste si zadal sám znovu? Nebo mám kolegy požádat, aby vám SIM kartu poslali na dobírku? 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 27. ledna 2023 2 roky Udělal jsem novou objednávku. Peníze za předchozí objednávku budu čekat 🙂
Odesláno 27. ledna 2023 2 roky A mrkni se pořádně zda už ti peníze nebyly vráceny, protože pokud jsi platil kartou a proběhla tam pouze karetní blokace a částka fakticky ještě nebyla stržená z účtu, tak sis ani nemusel všimnout že už jsou peníze vrácené. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.