Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

@Adolf.Shitlerto se asi ukáže jenom s nějakou vyplněnou adresou, dej si tam třeba Chabařovická 1327/13 a dole budeš mít i tlačítko Chci pomalejší internet 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno
Adres jsem si pár vymyslel, to je jasný :D Ale sranda je, že když tam vyplním svoji pravou, tak už se nenabídne ani jeden tarif z kabelovky VF, ale jenom DSL na drátech Cetinu. Tak si vlastně můžu blahopřát, že ten net přes koax ještě mám...
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

tak možná je to jenom nějakej dočasnej chaos 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Včera jsem vyzjistil, že...

1) sleva je trvalá, na mé adrese činí 100,- na adresách jiných diskutujících třeba 200,- výsledná cena je ale stejná.

2) tarify (Docsis) 50 a 150 si noví zákazníci nebudou moci pořídit, kromě individuální dohody.

To s tím dsl  500/50 Mbps by mne také zajímalo

• Basic 250 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal CH7465VF, 1x CAM
  • Brno
Odesláno

Tak mohu potvrdit. Provedena změna z 150/10 na 500/50 a ušetřeno 14kč. Podmínky žádné a cena trvalá.

• Super
  • Start
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Šumperk
Odesláno

Ja sel z 300/20 na 500/50 resp. z 425,-Kc na 395,-Kc. U mne bohuzel pri prechodu zrusili slevu na pronajem modemu ( 50,-Kc ) na 70,-Kc, takze pocit vitezstvi je trochu zakalen 🙂

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
  • tomus změnil název na Nové tarify pevného internetu
Odesláno

Když teď mám 500/30, tak o ten nový tarif 500/50 musím sám požádat nebo mě převedou automaticky?

• Premium
  • -
  • Family
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Praha Zbraslav
Odesláno

Můžu se zeptat, jak se vám to podařilo jít na nižší cenu? Mně tvrdí, že jde slev využít jen pokud je výsledná cena vyšší.

Odesláno

@kebulek musíš zažádat sám

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno

Zkoušel jsem přejít z 500/30 na 500/50. Zatím neúspěšně. Prý bych k tomu musel dát televizi (nemám objednanou), nebo nějaké tel. číslo, zkrátka prý je to promo akce. Další možnost by byla přejít na 1000/50 (to nechci).  Prý to ani nejde nakombinovat v rámci mých služeb, kdy platím dvě internetové přípojky a jedno mobilní číslo.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague