Odesláno 3. února 2023 2 roky v mém případě jsem volat musel, protože to má teta přes mě se speciální slevou jako od bývalého zaměstnance 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 3. února 2023 2 roky Zkoušel jsem zadat možnosti internetu na své adrese, kde mám od Vodafone (exUPC) 150/10 (modem Compal) a nabídlo mě to nově jen internet 50/25 přes zyxel, tzn DSL. Na lince mi bylo řečeno, že rychlejší varianta u mě není možná. Není to nějaká chyba? Dřív mě u UPC, i Vodafone nabízeli vyšší rychlosti, tak mě to přijde divné.
Odesláno 3. února 2023 2 roky Už jsem to tady psal, že u mě totéž. Lokalita stejná. Holt se naplnila kapacita koaxu a smůla. Jediná divná věc je, že Cetin tam umí bonding a rychlost 250 (ústředna je na Bezručce), ale VF umí houby a nabízí max. 100, u tebe dokonce jenom 50. - - - - -
Odesláno 3. února 2023 2 roky S tím naplněným koaxem bych to neviděl až tak hrozně. Starám se známému o internet exUPC. Před asi rokem mu v samoobsluze vyskakovalo " Na vaší adrese Xxxxx je dostupný neomezený pevný internet s rychlostí až 1000 Mb/s." Po pár měsících už nabízeli jen 300Mbps, a to jak v můj Vf, tak na webu (jako kdybych byl nový zákazník). Po pár měsících zase začali nabízet 1000Mbps, což nabízejí doteď. Nevím jestli vyřešili problémy s kapacitou, spíš bych ale řekl, že se jednalo o nějaký nešvar v databázi s adresami. Takže bych to neviděl tak horké. Upraveno 3. února 2023 2 roky uživatelem Daviddvbc Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 3. února 2023 2 roky V té lokalitě je net poněkud problematický a i v době, kdy se ještě nabízel přes koax., tak to mělo od Mendláku po Nové Sady (cca 3km vzdálenost) sestupnou tendenci, tj. u Mendláku v nabídce rychlost plná, ale u Nových Sadů už nabídka na max. 100 Mbps. Prostě by to chtělo další optické vlákno a CMTS někde po cestě. Ovšem to je čistě můj názor laika, takže to klidně může být všechno úplně jinak. - - - - -
Odesláno 3. února 2023 2 roky Také si myslím že tam můžou mít klidně naplněnou kapacitu a nemusí to být chyba systému, po nějakém čase ale může proběhnout upgrade sítě v dané lokalitě a kapacita opět vzroste a CMTS jsou obvykle na hlavních stanicích, po cestě jsou akorát otické uzly. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. února 2023 2 roky před 15 hodinami, mpetr napsal: Já jsem ani nikam nevolal jenom poslal žádnost přes Můj Vodafone a druhý den změna provedená. Mužeš mi prosím popsat, jak jsi přesně postupoval? A bylo to přes aplikaci v telefonu, nebo přes web v počítači? Díky. Jinak pro ostatní, u nás to dle adresy dává na výběr jen 250 nebo 1000. Znamená to, že 500/50 skutečně nejde? Upraveno 4. února 2023 2 roky uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 4. února 2023 2 roky Ahoj, kde dohledám aktuálně nastavenou rychlost uploadu u mého tarifu? Ani v samoobsluze, ani ve vyúčtování to nevidím. Díky za pomoc! Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 4. února 2023 2 roky https://www.speedtest.net/ 👍 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 4. února 2023 2 roky @Slamb Myslím papírově, smluvně. 🙂 Upraveno 4. února 2023 2 roky uživatelem paffko Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.