Přejít na obsah

Nové tarify pevného internetu

Přejít na řešení Vyřešil Altinik,

Doporučené příspěvky

Nejsem firemní, ale jenom obyčejný zákazník a taky to není jednoduché.

Zatím jsem měl rychlost 300 Mb za 459,- Kč (+ 70,- Kč za modem Compal).

Podle nabídky jsou na mojí adrese dostupné rychlosti 250 Mb (za 299,- Kč), 500 Mb (za 399,- Kč), 1000 Mb (za 499,- Mb):

image.thumb.png.e53889c1d5c3236cedf32c83103dbba7.png

Tak jsem v sobotu zavolal na Vodafone a požádal o změnu na rychlost 500 Mb, se slečnou na telefonu jsme si potvrdili, že budu platit celkem 469,- Kč (399 za Internet + 70 za modem).

V neděli ráno se mi skutečně Internet přepnul na 500 Mb, ale v Můj Vodafone vidím částku 499,-.

V neděli odpoledne jsem na Vodafone volal znovu a vysvětlil, co se mi nezdá - pán na lince souhlasil a řekl, že zadá požadavek.

Dneska mi v Můj Vodafone stále svítila cena 499,-, tak jsem na Vodafone volal znovu.

Tentokrát mi slečna sdělila, že mě musí přepojit na retenční oddělení - po 10 minutách poslouchání muziky se ozvala znovu, že to nikdo nebere.

Zkusil jsem čekat dalších 10 minut a pak mě to přestalo bavit a zavěsil jsem.

A teď čekám až se ozvou z retenčního - prý na to mají 6 dní.

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • STB Kaon K-B3000HDCO, Compal CH7465VF
  • Teplice
Návštěvník pgoc
před 15 hodinami, Marek-26 napsal:

Ale díky pronájmu modemu dojde k navýšení ceny ne? 🙂 

Modem se do toho nepočítá, to je v těch podmínkách 😞 

Ještě uvažuji, že zajdu na tu pobočku ...

no mam tak trochu podobny problem . mel jsem kabel 300 za 426,-, zmenil jsem to ihned 1.2. na tu 500 za 399,- , jeste ten den prisla sms , ze byla provedena zmena , otestoval jsem si to a jede opravdu 500/50, ale kdyz vlezu do muj vodafon mam tam porad kabel 300 za 426,-, volal jsem na linku a oni tam maji take kabel 300 za 426,-, pani to ale nasla v obj. tak ze to zada znovu, uz je to tri dny porad mam v muj vod. kabel 300 za 426,- pritom internet jede 500/50,  modem mam svuj,

Tak kde muze byt chyba ?

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
  • Centrum péče

@kotasekPěkné odpoledne, napište nám prosím přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, zkontrolujeme to, co se stalo. 

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha

Přes Můj Vodafone jsem si domluvil vyšší tarif, napsali mi, že mi zavolají. Tak dnes volá slečna, bohužel jsem to nemohl vzít sám, ale brala to máma. A že prý pro ověření jí má říct administrační heslo... 🤯 To samozřejmě neznala, neznám ho z hlavy ani já a i kdybych si ho pamatoval, tak ho nikomu neřeknu. A na tom to celé skončilo a že prý zítra zavolá znova. Tak se chci zepat - to je normální? To si to nedokáží ověřit na něčem jiném?

• Premium
  • -
  • Family
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Praha Zbraslav
  • Speedtest

Přidávám se do klubu těch, kteří mají s navýšením uploadu problém.

Mám nyní 500/30 za cca 299 Kč (bez pronájmu zařízení). Slečna z VF nejdříve zkoušela 500/50 za cenu 599 Kč a když jsem ji upozornil, že na prodejně by mně změnili na vyšší upload za 399 Kč okamžitě, jen mně její kolegové z prodejny upozornili, ať řeším přes infolinku, aby mně zůstaly nastavené slevy, slečna se omluvila za špatně uvedenou původní cenu a  stále trvala na 399 Kč.

To má člověk řešit přes retenční? 

Díky za rady.

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
Návštěvník PetS

Mel jsem podobny problem jako nekteri z vas - v prodejne VF jsem si nechal zmenit tarif na jeden z tech novych se slevou, zmena se kratce pote projevila a v samoobsluze se objevil nove nastaveny tarif (nekdo tady pise, ze ani tuto zmenu nevidi - s tim jsem problem nemel), ale beze slevy. Tak jsem napsal VF pres ten kontaktni formular v samoobsluze https://www.vodafone.cz/muj/kontaktujte-nas a nakonec to opravili, ikdyz sleva se bude zapocitavat az od nasledujiciho ucetniho obdobi.

Odezvy pres ten formular jsou delsi (u me to trvalo necele 2 dny), takze je treba s tim pocitat a pockat.

Upraveno uživatelem PetS

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...