Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Olomouc, centrum.

Nabídka platí do 31.3.

Na druhé straně je číslo na obchoďáka. Josef Borůvka 777 465 009

Odesláno

Tak to jsem zvědav na realitu - držím ti palce. U nás takhle jeden "prodavač hrnců" od Vodafone oblepuje dům s podobnými nabídkami a potom je realita pouhých 150Mb za cenu mnohem vyšší. Já tady mám 300Mb za cenu nižší než teď Vodafone je schopen tady realizovat.  Kdybych tohle nazval orientálním obchodováním, tak urazím orientálce. No, naštěstí mu to mezidobou přelepil hodinový manžel Ota a je klid.
Už jsme to tady někde výš řešili proč to tak je.

• -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odesláno

Ten samý leták se povaloval v Praze na Smíchově, akorát nevím jakou technologií to bude, jelikož tam nově natáhl Vodafone optiku, ale dle modemů se to zas tváří na DOCSIS.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Taky to nemusí být trvalá sleva, jak jsme nyní v poslední době zvyklí, ale nějaká dočasná na několik prvních měsíců, protože gigabit za tři stovky už se mi zdá opravdu hodně málo, ale kdo ví.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Gigabit za tři stovky měl jako akci i tmobile. Na 90% i u Vodafone to bude  časově omezené. 

• Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava
Odesláno

vždycky to de prodloužit 🤔 jinak růžovej za 230 na dva roky včetně modemu 🤔

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • po měsíci...
Odesláno

Nebyla akce původně do dnešního dne? 

Nově vidím v podmínkách 9.5.2023

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Prodlouženo, to je vcelku běžné. Úplně ukázkový extrémní příklad je Moundfield 😁

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
V 26. 2. 2023 v 23:32, Medvěd napsal:

Tak to jsem zvědav na realitu - držím ti palce. U nás takhle jeden "prodavač hrnců" od Vodafone oblepuje dům s podobnými nabídkami a potom je realita pouhých 150Mb za cenu mnohem vyšší. Já tady mám 300Mb za cenu nižší než teď Vodafone je schopen tady realizovat.  Kdybych tohle nazval orientálním obchodováním, tak urazím orientálce. No, naštěstí mu to mezidobou přelepil hodinový manžel Ota a je klid.
Už jsme to tady někde výš řešili proč to tak je.

Vy si nechate polepovat barak letakama?? No, nejste jedini, bohuzel. Vidim i tady u nas v ulici, ze je lidem jedno, ze maji oblepeny vchove dvere, ze ani neni videt skrz sklo. Ja tedy jakekoliv letaky z naseho baraku okamzite strhavam. Holt nejsme inzertni plocha, no...

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno
V 27. 2. 2023 v 14:55, Ivo2003 napsal:

Gigabit za tři stovky měl jako akci i tmobile. Na 90% i u Vodafone to bude  časově omezené. 

Co jsem pochopil od VF obchodníků, vztahuje se pouze na vybrané lokality. Takže cena super, ale nedá se nastavit kdekoli

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague