Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Potvrzuji jen, že na infolince mají pokyn službu neměnit pokud nedojde ke navýšení ceny. Operátor byl neoblomný. Retenční o víkendu nefinguje, tak zapsal požadavek a budu kontaktovaný do 6 dní. Tak uvidíme. 

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Štatl
Odesláno

stačí když zajdete na prodejnu a tam to máte hned změněné 🙂 

• Premium, Super DSL
  • Basic+, Red Basic Lite
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
Odesláno
  V 2. 2. 2023 v 17:07, kautskym napsal:

@stary_zakaznik @sodekcz dle podmínek není podmínka zvýšení ceny, je to pro všechny klienty viz. odkaz https://www.vodafone.cz/podminky/nabidky-a-akce/podminky-nabidky-slev-k-nove-nabizenym-t1/

Přesně tak, u některých starších slevových akcí na Pevný internet v podmínkách nutnost zvýšení ceny byla uvedena, u této akce ne. V cit. podmínkách je ale ještě zajímavé toto:

"... V rámci nabídky nových tarifů pevného internetu od 1. 2. 2023 (dále jen „Nabídka“) získá zákazník trvalou slevu z ceníkové slevy v následující výši: ...".

Co je sleva z ceníkové slevy? I kdyby měl básník na mysli slevu z ceníkové ceny, nevychází inzerované slevy 200/400 řádově o jednotky korun ani po zaokrouhlení % na Kč směrem dolů. Působí to, jakoby někdo neměl svůj den...

Odesláno

vychází to na korunu přesně 🤔 netušim, kdes vzal jakýho básníka, ale máš pravdu, že tu někdo nemá svůj den 😐

499 - 299 = 200

599 - 399 = 200

899 - 499 = 400

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Např. na ceníkovou cenu Internet Basic 499 Kč má být podle podmínek (pokud to tak bylo skutečně myšleno) sleva 41%. 0.41*499=204,59. Inzerovaná je sleva 200 Kč. Obdobně u ostatních tarifů. Básník=člověk, který psal v podmínkách o "slevě z ceníkové slevy". A ano, pokud od ceníkových cen odečtu ceny po slevách, dostanu slevu 200, resp. 400 Kč. O těchto částkách ale v podmínkách není ani slovo.

Odesláno

no ale žádný jiný celý procento ten podíl slevy líp nevyjádří, přece tam nebudou psát 44,49% apod. 🤔 v tý nabídce na stránce https://www.vodafone.cz/internet/ máš úplně přesný ceny - přeškrtnutou původní a po slevě aktuální    

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Tak určitě, 200/499=0.04008 se dá úplně nejlíp vyjádřit jako 41%, v podmínkách sleva nutně musí být v celých %, protože částku tam napsat nejde a je vlastně úplně jedno, co v podmínkách je😉.

Odesláno

Velký rozdíl také asi je, pokud si žádá o změnu tarifu firemní zákazník. Můj příběh:

Chtěl jsem změnu tarifu na 800/60, který mě to nabízí po zadání mojí adresy za 499,-. V současnosti mám 300/20 za 559,-. Požádal jsem o změnu přes nabídku, která se mě zobrazovala po přihlášení do "Můj Vodavone". Po telefonu se mě ozvala paní. Potvrdila, že je změna možná, potvrdila i cenu, podle řeči něco zadala do systému, ale že musím pro konečné potvrzení ještě zavolat na info linku, že na to nemá oprávnění (moc nechápu, proč vám volá člověk, který to s vámi nemůže vyřešit, ale budiž). Takže hovor na infolinku. Tam mi paní sdělila, že změna na tento tarif je možná, ale cena pro mou lokalitu pro tento tarif je 625,- (+ 100,- za pronájem modemu, modem mám odkoupený, ale s tím jsem trochu počítal, že budu muset vyměnit). Když jsem se potom díval do obchodních podmínek pro firemní zákazníky (https://www.vodafone.cz/podminky/nabidky-a-akce/podminky-nabidky-slev-k-nove-nabizenym-tarifum-pev/), tak tam je uvedeno, že přejít je možné, ale jen pokud dojde k navýšení ceny 🙂 Takže se vším všudy hodina strávená vyřizováním a pak se dozvíte, že vás pěkně nachytali pěnou nabídkou, ale skutek utek 😞

Odesláno

Ale díky pronájmu modemu dojde k navýšení ceny ne? 🙂 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Zdravím,

minulý týden jsem žádal o překlopení tarifu na ty nové (nechávám si 500Mb takže se mi zvýší upload a o desetikačku sníží cena), dnes dopoledne volali, že to není možné kvůli té (neexistující) podmínce. Přečetl jsem si tohle vlákno a rozhodl se tam zavolat znova s tím, že se odkážu na podmínky téhle akce. Pán mě už po dvou větách zastavil se slovy "taková podmínka tam není no, já vám ten tarif klidně přenastavím hned" a bylo vyřešeno. Takže komu se nechce na pobočku nebo se dohadovat s operátorkou dokud ho nepřepojí na retenční tak radím to zkusit znovu. Trošku to na mě působí, že byl zákazník zase informován rychleji než zaměstnanci a ti, chudáci, neměli aktuální informace.

• Super 500 Mb/s
  • Data limit
  • -
  • Compal
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague