Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím

Stalo se někomu že mu bez souhlasu zákazníka Vodafone změnil smlouvu ???

Mě totiž ano a chtěl bych vědět jestli je to ojedinělí případ nebo je poškozených více.

Vodafone mi 13.2.23 bez mého vědomí změnil platnou smlouvu uzavřenou 7.8.21 na 24 měsíců  ,, bez mého vědomí a souhlasu.

Přišel jsem o všechny slevy a nyní mám platit místo 2200,-  bezmála 4.000,- .

Jedná se o Red+

Všechna vyúčtování hradím včas a nikdy jsem neměl z mé strany problém.

Proto bych rád věděl jestli jsem v tom sám ,a jinak prosím o radu.

Hodlám odstoupit od smlouvy a přejít k jinému operátorovi.

Chotovinský Jan

Odesláno

Dobré ráno,

nestalo. Je možné, že nějaký šotek v systému. Každopádně se co nejdříve telefonicky spojte s Vodafone, aby to s Vámi vyřešili, zjistili, co se stalo a napravili to. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

O to už se snažím od 13.2. a bohužel bez úspěchu, byl jsem odkázán na reklamační oddělení.

Prozatím bez reakce a po dnešní další SMS o aktualizaci nastavení mých služeb, které my chodí každý den jak na běžícím pásu, aniž bych o  něco žádal, jsem se rozhodl od Vodafone odejít, dříve než mi začne dále bez mého souhlasu zvyšovat poplatky ještě více než teď o skoro 100 %

Zvýšit v platné smlouvě částku 2200.- na 3800,- je sprosté, krom toho se mnou o tomto skutku nikdo ani nepíp.  Potrzeno od dvou dam z vaší linky, ani oni tomu nerozumí a nedokážou na to odpovědět, ještě že i já si hovory s Vodafone nahrávám.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague