Odesláno 19. května 2006 18 let Dobry den, chtel jsem se jen zeptat, zda-li castka 450,- za zvyseni limitu o 10GB je hrazena kazdy mesic nebo je to permanentni a jednorazove?
Odesláno 19. května 2006 18 let Jedná se o jednorázovou platbu. Když byste chtěl navýšit limit i další měsíc, musíte opětovně zažádat o 10GB za 450,- Kč!
Odesláno 20. května 2006 18 let Ale pozor! Limit se ti jakoby vynuluje, tudíž budedeš mít 10 GB na download a 10 GB na upload, těch 10 GB se ti nepřičte k současnému stavu, jak jsem si najivně myslel a jak to vypadá dle cenníku, takže jsem během chvilky přešvihnul upload, protože jsem ho měl ještě hromadu. 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech
Odesláno 21. května 2006 18 let Aha a neni to trochu moc prrehnane, ta cena? Budeme se nekdy mit stejne dobre jako uzivatele napr. Netboxu, kteri nemaji zadny limit a zadne prehnane velke priplatky? Kdyby se castka 450,-Kc zaplatila jen jednou, treba na rok, mozna bych o tom zacal uvazovat.
Odesláno 21. května 2006 18 let Je pravdou, že je cena za 10GB, což dělá 450,- Kč, tošku přehnaná, ale bohužel, stejne nic nenaděláme
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.