Odesláno 24. února 2023 2 roky Ahoj, nevíte někdo, jak je na tom moje hodnota signálu ? Nikde jsem nenašel nic moc o dBm. Problémy nejsou, ale mám podezření na kabel. Díky Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 24. února 2023 2 roky Mám - 51 dBm a vše jede bez problémů. Jaké hodnoty jsou špatné, jaké dobré nemám tušení. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. února 2023 2 roky Taky nevim ale nekde ve specifikacich toho ktereho pristroje by mohly byt udaje ktere zarizeni potrebuje pro svuj provoz. Od toho pak odvodit zda jsem v mezich... Nebo jestli pomuze toto? - - - CI O-va
Odesláno 27. února 2023 2 roky hodnota -64 dBm je celkem nízká (po přepočtu asi 45 dBuV). - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 27. února 2023 2 roky Já naměřil na VTV boxu na stejné frekvenci -66 dBm a SNR 34 dB, tedy ještě o stupeň horší než ty a problémy nemám, nicméně tahle nízká hodnota je u mě asi dána tím, že mám před boxem ještě dva rozbočovače, které dohromady signál utlumí o nějakých 12 dB a nějaké metry kabelu. Jinak pro lepší orientaci je to fakt lepší přepočítat z výkonové úrovně dBm na napěťovou dBuV, třeba tady (impedance 75 Ω): https://www.qsl.net/ok1cfp/ok1cfp-prepocty-decibel-db-dbm-dbuv-dbuw-decibel-conversions.htm Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. února 2023 2 roky kam všichni chodíte na ty hodnoty já mam 48dBn a SNR 40 dB. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.