Odesláno 26. února 2023 2 roky U vás to vypadá jinak, protože jste na xDSL od CETINu, kdežto Tomus je na DOCSISu od exUPC. CETIN svým routerům zakázal tracert. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 26. února 2023 2 roky To jo, ja jsem tim chtel rict, proc je u tech par prvnich "Request timed out". Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 26. února 2023 2 roky Tahle, co byla předtím "Request timed out." se momentálně probudila a ta už je Vodafouňácká [https://apps.db.ripe.net/db-web-ui/query?searchtext=217.77.171.153] Konečně stránky najely, bohužel jen do prvního F5 .. pak zase web není dostupný. No, asi nebude od věci se poohlédnout po jiném poskytovali internetu.... Před hodinou, Technikus napsal: Nemám hlášku "Tento web není dostupný", ale "Přístup byl odepřen". Což je tedy zřejmě dobře Jj, tak to má být ...
Odesláno 26. února 2023 2 roky Vy máte jako systémový disk Z ? 😮 😄 Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 26. února 2023 2 roky před 35 minutami, gaddy napsal: Tahle, co byla předtím "Request timed out." se momentálně probudila a ta už je Vodafouňácká [https://apps.db.ripe.net/db-web-ui/query?searchtext=217.77.171.153] Konečně stránky najely, bohužel jen do prvního F5 .. pak zase web není dostupný. to vůbec nesouvisí s tim, jestli se nějakej hop probere nebo ne, pokud nemá čas, tak na tyhle zbytečný pakety nereaguje, aby nedošlo k jeho většímu vytížení, tak je to nastavený 🤔 stejně tak tam může vyskočit odezva v řádku stovek nebo tisíců milisekund 😮 @Daviddvbc kdes vzal, že Z je systémovej oddíl? 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 26. února 2023 2 roky @Slamb Máte pravdu, nevím, proč jsem si myslel, že příkazy typu tracert jdou spustit jen ze systémového oddílu. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 26. února 2023 2 roky před 9 minutami, Daviddvbc napsal: Vy máte jako systémový disk Z ? 😮 😄 Ne 🙂
Odesláno 26. února 2023 2 roky Ideální by asi bylo kdyby to vyzkoušel někdo kdo má stejně jako ty připojení k internetu přes technologii xDSL od Vodafone. Mimochodem chceš tady poradit s technickým problémem, ale nejsi schopný v profilu ani uvést jaké máš zařízení od Vodafone a nebo v jaké lokalitě bydlíš, to jsou věci které to také můžou teoreticky nějak ovlivnit, Ty informace v profilu nejsou proto aby si na sebe bonzoval nějaké své osobní informace, ale právě proto aby bylo možné technický problém rychleji vyřešit, laikovi jsou takové informace k ničemu, ale kdo tomu rozumí dokáže z těchto informaci něco vyčíst. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. února 2023 2 roky Pro spokojenost všech jsem tedy doplnil odkaz na speed test a obec upravil z "v rohu" na Rohov. Co se týče Vodafone, TV nemám, zařízení nemám ... takže si mám něco vymyslet?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.