Odesláno 7. března 2023 2 roky @Vodafone Předpokládám, že u neomezeného tarifu s rychlostí 2 Mbps se toto omezení rychlosti týká pouze ČR, zatímco při roamingu je rychlost dle možností zahraničního operátora (samozřejmě při limitu objemu dat max. 68 GB měsíčně). - - - - -
Odesláno 7. března 2023 2 roky @Adolf.Shitlerna to jsem se ptal bývalého kolegy z Vodafone prodejny a prý rychlost, která je v ČR je stejný i v zahraničí, pokud si zákazník nepustí zrychlení na maximum a řešilo se to i zde https://www.techforum.cz/topic/61727-rychlost-mobilního-internetu-v-eu-tarif-5g-basic/#comment-460103 Upraveno 7. března 2023 2 roky uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 7. března 2023 2 roky před 3 hodinami, Azaleia98 napsal: Já měla dva účty. K jednomu jsem se nedostala a nějak se to vše zamotalo. Možná proto to zmatení. Každopádně od T-Mobile mám kód k převodu čísla. Tarif si vezmu od Vodafone. Jen dotaz, jak to funguje se SIM? Nejsem doma, přijde to normálně do schránky? Díky za odpověď Ví někdo prosím ?
Odesláno 7. března 2023 2 roky Řešení Pokud vím, tak vám to příjde jako obálka, ale službou "balík do ruky", takže musíte být doma, nebo si samozřejmě vyzvednout na poště. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.