Odesláno 10. března 2023 2 roky 2 Marek-26: Jseš si jistý že kompal vybírá i vyšší kanál než 11 v režimu automatické volby na 2,4? Od doby kdy se to tady řešilo, asi dva týdny zpět to hlídám a vyšší kanál než 11 nedal ani jednou. Přitom o těch jedenáct kanálů se mi tu dělí asi dvacet sítí... Asi to mám rozbitý. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 13. března 2023 2 roky Jsem, minimálně kanál 12 to vybere, ten to vybralo mě 😄 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. března 2023 2 roky Hmm, mám to rozbitý. Upraveno 13. března 2023 2 roky uživatelem Medvěd - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 16. března 2023 2 roky Tak prý bude v další verzi FW opraveno, jedná se o chybu, která vznikla asi aktualizací Celeno driverů. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. března 2023 2 roky Jako člověk netušící co to je Celeno driver budu doufat, že se ta informace týká mého problému a bude tedy opravena :-) - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 17. března 2023 2 roky Tak pokud vím, Celeno je výrobce wifi čipů, takže asi čip pro wifi má nějaký ovladač (jako např. GPU) , se kterým byl problém. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 29. března 2023 2 roky Zdravím, tak jsem se včera naštval, připojil TV přes kabel, ale Youtube se v televizi nespustí, když dám odeslat 😞
Odesláno 29. března 2023 2 roky Já mám tv připojenou do compalu kabelem, a tato funkce bez problému funguje. Jste na wifi kterou vysílá váš compal ? Nejste na mob. datech ? Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 29. března 2023 2 roky Jasne, jsem na spravne wifi. YT v mobilu se zasekne na připojování k TV.
Odesláno 29. března 2023 2 roky A televizor přes kabel s internetem normálně funguje ? Jinak máš od Vodafone i nějaký set-top box ? protože i na Vodafone box lze poslat YouTube video a také nezáleží na tom jestli je připojen přes wi-fi nebo kabelem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.