Odesláno 11. března 2023 2 roky Rychlost spojení (příjem/přenos): 1000/1000 (Mbps) Místní IPv6 adresa v rámci propojení: Adresa IPv4: Servery DNS IPv4: 31.30.90.11 (bez šifrování) 31.30.90.12 (bez šifrování) Primární přípona DNS: home Výrobce: Realtek Popis: Realtek PCIe GbE Family Controller Verze ovladače: 1168.11.1206.2022 Fyzická adresa (MAC): Jak je možné , že váš internet nemá šifrování Optical 250 Mb/s - Komplet Compal 3.0 , VTV set-top box Teplice-Prosetice
Odesláno 12. března 2023 2 roky Komu nevyhovuje DNS server poskytovatele, tak může využít jiný dle libosti. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 12. března 2023 2 roky Autor Tam je jiný problém stalo se mě , že mě banka zablokovala kvůli ip adrese Optical 250 Mb/s - Komplet Compal 3.0 , VTV set-top box Teplice-Prosetice
Odesláno 12. března 2023 2 roky bez ip adresy by ses na internet nedostal 😂 a jestli tě banka blokuje z nějakýho jinýho absurdního důvodu, je třeba to řešit s tou zajímavou bankou 🤭 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. března 2023 2 roky Autor No , už mě odblokovali po telefonátu , ale bylo mě řečeno , že tuhle mojí ip používá více lidí u www.moneta.cz Optical 250 Mb/s - Komplet Compal 3.0 , VTV set-top box Teplice-Prosetice
Odesláno 12. března 2023 2 roky to neni žádnej důvod k blokaci, jednu ip adresu může mít neomezeně lidí 🤭ale dík za info, moneta je evidentně problémová banka 🤔 aspoň malý plus mají za reklamu s číčou 😊 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. března 2023 2 roky Samozřejmě že tvou ip používá více lidí 😄 VF používá DS Lite, kdy IPv4 sdílí stovky lidí. Běžná praxe u LTE, GPON a mnooooho dalšich operátorů. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 12. března 2023 2 roky no zrovna on má ipv4 🤔 ale nad tim nemá cenu ztrácet čas, některý ty banky sou prostě speciální 🙄 třeba čsob má zase vychytávku, že do mobilu nestačí jenom jedna aplikace, ale je třeba používat samostatnou aplikaci na bankovnictví a samostatnou aplikaci na autorizaci 🤭 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 12. března 2023 2 roky Monetu mám od doby kdy se ještě jmenovala Agrobanka 😊 a na žádný takový problém jsem nenarazil. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 12. března 2023 2 roky ČSOB má sice dvě aplikace, ale ono to zase není tak špatné, protože pokud člověk dělá všechno v PC/NB, pak mu stačí jenom ten Smart klíč na autorizaci a nemusí mít v telefonu celé netové bankovnictví. - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.