Sparrow Odesláno 20. června Sdílet Odesláno 20. června (upraveno) No já mám ten Red Basic za 345,- od kamaráda - kombinace s internetem a nabídkou "Šplhni si u známých" A když mi zdražili tu televizi, tak je načase si promluvit s kamarádem, nebo s retenčním, padesátka dobrá 😄 Já to totiž v sámošce nemám 😞 Upraveno 20. června uživatelem Sparrow Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 20. června Autor Sdílet Odesláno 20. června také mám tarify ze šplhni si u známých 😄 i šplhni si extra Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června (upraveno) Šplhni si extra ?? To si budu muset s kámošem opravdu promluvit 🙂 Ale je tam na pozici technického vedoucího, nebo co. tak třeba to není nic EXTRA pozice 😄 Pořád si vozí zadek v autě po celý ČR. Upraveno 21. června uživatelem Sparrow 1 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 21. června Autor Sdílet Odesláno 21. června to je jediný unikatní kod, který má zaměstnanec 1x za celý život ve Vodafone 🙂 @Sparrow Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června Spíš bych to přeložil tak, že je to nabídka přímo pro zaměstnance. To by kámoš musel sám platit víc 😉 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června (upraveno) jj, je mi to jasné. Jen jsem to zkusil. Už jsem si to zdražení TV vybral u internetu. Dvojnásobná rychlost o 60 Kč levnější 🙂 Nemůžu mít všechno 😄 Upraveno 21. června uživatelem Sparrow Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června Jedna cesta tu pořád je 😄 "Tajná nabídka, klikněte dokud tam něco je" 😅 2 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června (upraveno) To bohužel už není pro mne. Teď jsem oslavil 50 a mám těžký CHOPN a ID. takže jako přivýdělek k důchodu dělám webovky a vrátného na Křemencárně. Já bych mohl max na call centrum, ale i když jsem flegmatik, tak to bych fakt nedal 😄 Stačej mi děcka na škole Upraveno 21. června uživatelem Sparrow 1 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 12. července Autor Sdílet Odesláno 12. července (upraveno) Letní Data zdarma v samoobsluze Můj Vodafone“ Red Basic Lite, Red Basic a Red Basic+ Dárek lze získat k následujícím tarifům: 2 GB dat navíc tarifu Red Basic Lite, 3 GB dat navíc k tarifu Red Basic, 5 GB dat navíc k tarifu Red Basic+ Ale mě se objevilo 5 GB i k tarifu Red Basic https://www.vodafone.cz/podminky/nabidky-a-akce/podminky-nabidky-letni-data-zdarma-v-samoobsluze/ Upraveno 12. července uživatelem kautskym Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 12. července Centrum péče Sdílet Odesláno 12. července @kautskymTo je v pořádku, standardně máte u Red Basic 2 GB navíc a když k tomu přidáme další 3 GB během letní akce, tak celkově vyzvedáváte 5 GB 🙂 1 Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.