Odesláno 20. června 2024 20. čvn No já mám ten Red Basic za 345,- od kamaráda - kombinace s internetem a nabídkou "Šplhni si u známých" A když mi zdražili tu televizi, tak je načase si promluvit s kamarádem, nebo s retenčním, padesátka dobrá 😄 Já to totiž v sámošce nemám 😞 Upraveno 20. června 2024 20. čvn uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 20. června 2024 20. čvn Autor také mám tarify ze šplhni si u známých 😄 i šplhni si extra Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 21. června 2024 21. čvn Šplhni si extra ?? To si budu muset s kámošem opravdu promluvit 🙂 Ale je tam na pozici technického vedoucího, nebo co. tak třeba to není nic EXTRA pozice 😄 Pořád si vozí zadek v autě po celý ČR. Upraveno 21. června 2024 21. čvn uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 21. června 2024 21. čvn Autor to je jediný unikatní kod, který má zaměstnanec 1x za celý život ve Vodafone 🙂 @Sparrow Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 21. června 2024 21. čvn Spíš bych to přeložil tak, že je to nabídka přímo pro zaměstnance. To by kámoš musel sám platit víc 😉 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. června 2024 21. čvn jj, je mi to jasné. Jen jsem to zkusil. Už jsem si to zdražení TV vybral u internetu. Dvojnásobná rychlost o 60 Kč levnější 🙂 Nemůžu mít všechno 😄 Upraveno 21. června 2024 21. čvn uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 21. června 2024 21. čvn Jedna cesta tu pořád je 😄 "Tajná nabídka, klikněte dokud tam něco je" 😅 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. června 2024 21. čvn To bohužel už není pro mne. Teď jsem oslavil 50 a mám těžký CHOPN a ID. takže jako přivýdělek k důchodu dělám webovky a vrátného na Křemencárně. Já bych mohl max na call centrum, ale i když jsem flegmatik, tak to bych fakt nedal 😄 Stačej mi děcka na škole Upraveno 21. června 2024 21. čvn uživatelem Sparrow Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 12. července 2024 12. čvc Autor Letní Data zdarma v samoobsluze Můj Vodafone“ Red Basic Lite, Red Basic a Red Basic+ Dárek lze získat k následujícím tarifům: 2 GB dat navíc tarifu Red Basic Lite, 3 GB dat navíc k tarifu Red Basic, 5 GB dat navíc k tarifu Red Basic+ Ale mě se objevilo 5 GB i k tarifu Red Basic https://www.vodafone.cz/podminky/nabidky-a-akce/podminky-nabidky-letni-data-zdarma-v-samoobsluze/ Upraveno 12. července 2024 12. čvc uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 12. července 2024 12. čvc Centrum péče @kautskymTo je v pořádku, standardně máte u Red Basic 2 GB navíc a když k tomu přidáme další 3 GB během letní akce, tak celkově vyzvedáváte 5 GB 🙂 Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.