Lev 1974 Odesláno 14. března 2023 Sdílet Odesláno 14. března 2023 zdravím všechny, jen chci upozornit na nemožnost vlastního seřazení některých programů, protože na stb mají stejné pořad.číslo jako např. ČT 24 HD,CNN PRIMA NEWS,TA3 HD,POLAR mají číslo 129??? Dále TVP 1,CGTN DOC.,TV8,FRANCE 24 A FRANCE 24 HD,1+1,KBS WORLD,CGTN NEWS,CNN,EURONEWS DE,TV 1000,ABC,TVP INFO,TVP2,DEUTSCHE WELLE,EIRONEWS HD mají všichni číslo 138????oba kanály LEO TV číslo 150 + prime video rovněž číslo 150???? Prosím o uvedení věci do pořádku. Děkuji, Martin. Citovat Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadran Odesláno 15. března 2023 Sdílet Odesláno 15. března 2023 Také mě to dělá už nějakou dobu, částečně jsem to vyřešil přesunutím na jinou pozici (pořadového čísla) např. na konec někam pod 200ku a pak zase zpět. Na stejné předvolbě jsem tak nechal jen nepoužívané kanály, protože se to i tak nepodařilo uspořádat zcela bez dvojáků. S. Citovat Kabel 500 Mb/s - Komplet Compal CH7465 + STB Vodafone Premium Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 16. března 2023 Sdílet Odesláno 16. března 2023 V 15. 3. 2023 v 0:42, Lev 1974 napsal: zdravím všechny, jen chci upozornit na nemožnost vlastního seřazení některých programů, protože na stb mají stejné pořad.číslo jako např. ČT 24 HD,CNN PRIMA NEWS,TA3 HD,POLAR mají číslo 129??? Dále TVP 1,CGTN DOC.,TV8,FRANCE 24 A FRANCE 24 HD,1+1,KBS WORLD,CGTN NEWS,CNN,EURONEWS DE,TV 1000,ABC,TVP INFO,TVP2,DEUTSCHE WELLE,EIRONEWS HD mají všichni číslo 138????oba kanály LEO TV číslo 150 + prime video rovněž číslo 150???? Prosím o uvedení věci do pořádku. Děkuji, Martin. Na jakém zařízení to blbne, zkusil jsem to na VTV boxu a Android APP, a tenhle problém nevidím Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lev 1974 Odesláno 16. března 2023 Autor Sdílet Odesláno 16. března 2023 Děje se to na prémiovém stb od vodafone. Citovat Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 16. března 2023 Sdílet Odesláno 16. března 2023 Dala by se vložit nějaká fotka. Na mém STB nikde tento problém nevidím. A asi by bylo dobré upravit trochu profil z pohledu využívaného STB .. Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lev 1974 Odesláno 16. března 2023 Autor Sdílet Odesláno 16. března 2023 Přikládám nějaké fotky ohledně toho řazení programů. Citovat Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daviddvbc Odesláno 16. března 2023 Sdílet Odesláno 16. března 2023 To je zvláštní. Vypadá to, že všechny tyto kanály jsou DVB-C specifické (nejsou v IP) Citovat Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 17. března 2023 Centrum péče Sdílet Odesláno 17. března 2023 @Lev 1974 Hezké odpoledne, napište nám prosím zprávu přes zabezpečený kontaktní formulář https://tam.je/forum s odkazem na toto vlákno, abychom viděli i fotky, co jste sem dával. Díky tomu budeme moct předat požadavek na technické týmy i s příklady od vás. Moc děkuji. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 17. března 2023 Sdílet Odesláno 17. března 2023 Jakou verzi SW mate, já mám 6.1.9800.05gc a také ten problém nevidím Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lev 1974 Odesláno 17. března 2023 Autor Sdílet Odesláno 17. března 2023 Verzi SW mám stejnou. Citovat Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.