Odesláno 14. března 2023 2 roky zdravím všechny, jen chci upozornit na nemožnost vlastního seřazení některých programů, protože na stb mají stejné pořad.číslo jako např. ČT 24 HD,CNN PRIMA NEWS,TA3 HD,POLAR mají číslo 129??? Dále TVP 1,CGTN DOC.,TV8,FRANCE 24 A FRANCE 24 HD,1+1,KBS WORLD,CGTN NEWS,CNN,EURONEWS DE,TV 1000,ABC,TVP INFO,TVP2,DEUTSCHE WELLE,EIRONEWS HD mají všichni číslo 138????oba kanály LEO TV číslo 150 + prime video rovněž číslo 150???? Prosím o uvedení věci do pořádku. Děkuji, Martin. Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh
Odesláno 15. března 2023 2 roky Také mě to dělá už nějakou dobu, částečně jsem to vyřešil přesunutím na jinou pozici (pořadového čísla) např. na konec někam pod 200ku a pak zase zpět. Na stejné předvolbě jsem tak nechal jen nepoužívané kanály, protože se to i tak nepodařilo uspořádat zcela bez dvojáků. S. Kabel 500 Mb/s - Komplet Compal CH7465 + STB Vodafone Premium Praha
Odesláno 16. března 2023 2 roky V 15. 3. 2023 v 0:42, Lev 1974 napsal: zdravím všechny, jen chci upozornit na nemožnost vlastního seřazení některých programů, protože na stb mají stejné pořad.číslo jako např. ČT 24 HD,CNN PRIMA NEWS,TA3 HD,POLAR mají číslo 129??? Dále TVP 1,CGTN DOC.,TV8,FRANCE 24 A FRANCE 24 HD,1+1,KBS WORLD,CGTN NEWS,CNN,EURONEWS DE,TV 1000,ABC,TVP INFO,TVP2,DEUTSCHE WELLE,EIRONEWS HD mají všichni číslo 138????oba kanály LEO TV číslo 150 + prime video rovněž číslo 150???? Prosím o uvedení věci do pořádku. Děkuji, Martin. Na jakém zařízení to blbne, zkusil jsem to na VTV boxu a Android APP, a tenhle problém nevidím Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 16. března 2023 2 roky Autor Děje se to na prémiovém stb od vodafone. Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh
Odesláno 16. března 2023 2 roky Dala by se vložit nějaká fotka. Na mém STB nikde tento problém nevidím. A asi by bylo dobré upravit trochu profil z pohledu využívaného STB .. - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 16. března 2023 2 roky Autor Přikládám nějaké fotky ohledně toho řazení programů. Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh
Odesláno 16. března 2023 2 roky To je zvláštní. Vypadá to, že všechny tyto kanály jsou DVB-C specifické (nejsou v IP) Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 17. března 2023 2 roky Centrum péče @Lev 1974 Hezké odpoledne, napište nám prosím zprávu přes zabezpečený kontaktní formulář https://tam.je/forum s odkazem na toto vlákno, abychom viděli i fotky, co jste sem dával. Díky tomu budeme moct předat požadavek na technické týmy i s příklady od vás. Moc děkuji. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 17. března 2023 2 roky Jakou verzi SW mate, já mám 6.1.9800.05gc a také ten problém nevidím Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 17. března 2023 2 roky Autor Verzi SW mám stejnou. Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.