Odesláno 15. března 2023 2 roky Už nějaký čas pozoruji na Novasportech (3 a 4), že při rozhovorech ve studiu je rozhozený obraz a zvuk, zvuk je zpožděný. Mám ještě přístup na Telly a T-Mobile a tam je to v pořádku. Dělá to jen mě, nebo je to globálně ve VodafoneTV.? Používám CAM Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 16. března 2023 2 roky Měl jsem podobný problém a na vině byl vadný konektor na vedení signálu za rozbočovačem. Po výměně konektoru vše v pořádku. 300 Mb/s - Komfort STB Olomouc
Odesláno 16. března 2023 2 roky Vadný konektor v žádném případě neudělá to, aby se rozcházel obraz se zvukem. Vadný konektor může způsobovat tak leda výpadky signálu. - - - - -
Odesláno 17. března 2023 2 roky V 15. 3. 2023 v 20:37, mrzic napsal: Už nějaký čas pozoruji na Novasportech (3 a 4), že při rozhovorech ve studiu je rozhozený obraz a zvuk, zvuk je zpožděný. Mám ještě přístup na Telly a T-Mobile a tam je to v pořádku. Dělá to jen mě, nebo je to globálně ve VodafoneTV.? Používám CAM Přesně to samé jsem pozoroval tento týden. Sleduju přes základní vodafone STB. Nemůžu posoudit, jestli se to děje i u jiných programů, koukal jsem jen na ten fotbal. 500 Mb/s Jiná služba Komplet HD Mediabox Praha Modřany
Odesláno 17. března 2023 2 roky Centrum péče @Venca79 @mrzic Pěkný den, máte prosím konkrétní příklad (čas, stanice), kdy se to dělo? Zkoušel jsem namátkově přes zpětné přehrávání jedno ze studií a tam bylo vše v pořádku. Buď jsem se netrefil do problematického času, nebo se to projevuje jen při živém vysílání přes DVB-C. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 17. března 2023 2 roky Dobrý den, pozoroval jsem to samé už nějakou dobu. A pokud se nepletu, přes zpětné shlédnutí je vše v pořádku. A mám takový pocit, že i opakovaný pořad v lineárním vysílání, pokud byl, tak byl v pohodě. Dělo se tak jen v přímém přenosu. Připojení také přes Vodafone box. Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Praha
Odesláno 19. března 2023 2 roky Autor @Ondra - Vodafone Teď koukám na studio na Novasport3 a a zvuk je zas rozhozený Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 20. března 2023 2 roky Ano , včera studio u zápasu Barcelona : Real posunutý zvuk. . - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 21. března 2023 2 roky @Ondra - Vodafone Potvrzuji tento problém, který trvá již delší dobu. Děje se to u živých studií na Novasport 3 a 4.
Odesláno 22. března 2023 2 roky Centrum péče Díky za upřesnění, kolegům jsem informace předal, aby se na to mohli podívat. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.