Odesláno 28. března 2023 2 roky Ahoj, nemáte někdo aktuální frek. plán ? Já jsem si sám udělal tento (frekvence jsem zjistil z tv a compalu) Případné doplnění / opravy / úpravy/připomínky vítám ! K dispozici jako PDF, nebo xlsx (přejmenován na txt kvůli omezením) Frek. plán HFC-UPC-Brno.pdf Frek. plán HFC-UPC-Brno.xlsx.txt Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 28. března 2023 2 roky Těcxh 1171 prázdných stránek v tom PDF je připraveno na budoucnost? 🙂 - - - CA modul OVA
Odesláno 28. března 2023 2 roky Nejprve jsem se v té tabulce nebyl schopný vůbec zorientovat, až potom sem pochopil že se to asi musí číst po řádcích zleva doprava, Někdo tady psal že v Praze už se vysílá jeden kanál na upstreamu v DOCSIS 3.1 61,8 - 87 MHz, také mě přijde že těch DVB-T multiplexů tam máš nějak málo, mělo bych se jí vysílat 7. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. března 2023 2 roky Autor Dobře, děkuji. Poupravím to. PS. Těch 1171 stran asi nějak chybně vzniklo při ukládání excelu do PDF. . Mě třeba zaujalo, že tv pásmo je větší, než internet. To jsem si nikdy neuvědomil. Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.