Odesláno 28. března 2023 2 roky jak se připojit do modemu?když zadám 192.168.0.1 vždy mi to napíše,že připojení není zabezpečeno-přeškrtnutý zámek
Odesláno 28. března 2023 2 roky Musí tam být i volba na ignorování zabezpečení a připojení na vlastní riziko (což v tomto případě nevadí). - - - - -
Odesláno 28. března 2023 2 roky A kdo by co sledoval, když tam přistupuješ z vnitřní sítě? Ty hlášky o zabezpečení dělá webový prohlížeč, který automaticky počítá s tím, že se jedná o stránky na internetu (kde by problém s nezabezpečením nastat mohl) a nikoliv webové rozhraní nějakého routeru. - - - - -
Odesláno 28. března 2023 2 roky dík,já nejsem kovanej v počítačích,tak mám jenom strach,abych něconepodělal
Odesláno 28. března 2023 2 roky To se stát může tak jako tak. 🙂 Jdeš na to přes Chrome? Zkus třeba jiný prohlížeč. Sice může mít podobný dotaz ale třeba to budou mít líp zpracováno, abys pochopil kam kliknout a jak se dostat dál. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 28. března 2023 2 roky Mně se na to prohlížeče Chrome ani Opera už neptají, jak to jedno od klikneš tak už to příště neotravuje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. března 2023 2 roky Hláška znamená, že není použít protokol https, takže komunikace není šifrovaná a kdokoliv cestou může odposlechnout vše včetně zadaného hesla! Ale protože to je stránka od modemu a komunikace probíhá jen na místní síti, tak se není čeho bát. Jediný kdo by to mohl teoreticky odposlechnout je jiný člen domácnosti. Firefox v aktuální verzi žádné hlášky nezobrazuje, možná pozná že to je lokální adresa, kdoví. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.